اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قربانعلی اصفهانی، مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: برای اجرای این پروژه قرار بود وزارت بهداشت سالانه سه میلیارد تومان به ما کمک کند اما وزارتخانه از شش میلیارد تومانی که تعهده کرده بود فقط یک و نیم میلیارد تومان آن را داده است و ما برای نگه داشتن پروژه و تکمیل ساخت آن مجبور شدیم از منابع داخلی دانشگاه مبلغ دو میلیارد تومان پرداخت کنیم.
وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی ساخت این خوابگاه دخترانه، افزود: مراحل سفتکاری، ایزوگام، گچکاری اتاقها، سرامیک سرویسها به اتمام رسیده است و امید است با رسیدن منابع مالی، بتوانیم این پروژه را تکمیل کنیم.
اصفهانی تعداد اتاقهای این خوابگاه را بیش از ۷۰ اتاق ذکر کرد و گفت: این خوابگاه استاندارد دانشجویی که با زیربنای بیش از ۳۰۰۰ مترمربع در حال ساخت است به سالن مطالعه، سالن بدنسازی، محوطه ورزشی، سالن غذاخوری، سلف مرکزی، کتابخانه، میهمانسرا، اتاق فکر، نمازخانه، سوئیت میهمانسرا، اتاق اینترنت، لابی و... مجهز است.
برای ساخت وسایل و تجهیزات این خوابگاه به ۳۰۰ میلیون تومان پول نیاز داریم
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان درخصوص تامین تجهیزات و وسایل مورد نیاز این خوابگاه در دست ساخت، اظهار داشت: برای تجهیز این خوابگاه نیاز به ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان پول داریم؛ ۷۰ درصد وسایل و تجهیزات این خوابگاه از قبیل یخچال، تلویزیون، تخت و... از قبل آماده است به دلیل اینکه این تجهیزات در خوابگاه سیصد نفری استیجاری ما وجود دارد و دیگر نیازی به خرید وسایل جدید نداریم.
سالهاست که زیربار خوابگاه خودگردان نرفتهایم
وی هدف از اجرای این پروژه خوابگاهی را رفع مشکلات اسکان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان و حذف خوابگاههای استیجاری ذکر کرد و گفت: قطعا ساخت این خوابگاه خیلی از مشکلات اسکان را مرتفع میکند؛ ما دو خوابگاه استیجاری برای اسکان دانشجویان داریم و سالهاست که زیر بار خوابگاه های خودگردان نرفته ایم.
اصفهانی دلیل عدم استفاده از خوابگاه های خودگردان دانشجویی را عدم مدیریت صحیح عنوان کرد وگفت: خوابگاه های خودگردان برای دانشجویان مناسب نیست و نمی توان اشراف کامل بر این خوابگاه ها داشت چرا که وقتی این خوابگاه ها را به بخش خصوصی بدهیم، آنها نمی توانند خوابگاه را بر اساس قانون و عرف دانشگاهی مدیریت کنند؛ به هرحال ما به دنبال حفظ حرمت و جایگاه دانشجویان و فراهم کردن اسکان مناسب دانشجویان هستیم از این رو قصد نداریم زیر بار خوابگاه خودگردان برویم.
وی ابراز امیدواری کرد با ساخت این خوابگاه استاندارد ۳۰۰ نفره، مشکل اسکان دانشجویان مرتفع می شود چرا که اکنون در برخی خوابگاه های ما، اتاق ها با ظرفیت پنج، شش و حتی هفت دانشجو موجود می باشد که این مساله مشکلات زیادی برای دانشجویان به همراه می آورد؛ قطعا با ساخت این خوابگاه جدید، اتاق های خوابگاه های ما به سمت ظرفیت ۴ نفره هدایت می شوند.
۱۱ خوابگاه دانشجویی کار اسکان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان را عهدهدارند
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه ۱۱ خوابگاه کار اسکان دانشجویان این دانشگاه را برعهده دارند، خاطرنشان کرد: از این ۱۱ باب خوابگاه یک خوابگاه مخصوص متاهلین و دو خوابگاه استیجاری است.
اصفهانی با بیان اینکه درحال حاضر نیز ۱۰۰ درصد متقاضیان خود را در خوابگاه ها اسکان داده ایم، افزود: هدف ما این است که کلیه اتاق های خوابگاه های خود را به ظرفیت چهار نفره برسانیم چرا که اتاق با ظرفیت شش یا ۷ نفره مناسب دانشجویان نیست و نمی شود با تراکم بالا زندگی و درس خواند.