به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سیدعلی صدرالسادات در خصوص طرح تکمیل ۲۱ هزار تخت بیمارستانی گفت: این طرح که از شهریورماه ۹۴ با هدف افزایش تعداد تخت های درمانی کشور آغاز به کار کرد گامی موثر در راستای رسیدن به هدف تامین ۲.۶ تخت به ازای هر هزار نفر است.
معاون وزیر بهداشت گفت: در این طرح که حدود ۲۵ درصد تخت های موجود کشور افزایش و یا نوسازی می شوند. توانسته ایم میانگین تامین این تعداد تخت را در دولت یازدهم به حدود هفت هزار تخت در سال افزایش بدهیم.
وی ادامه داد: طرح تکمیل ۲۱ هزار تخت شامل ۲۱۴ پروژه بیمارستانی و ۲۳۸ پروژه توسعه بخش ها می شود که از این تعداد ۳۱ پروژه مربوط به بیمارستان های بالای ۲۰۰ تخت با تامین مجموع ۸۵۵۴ تخت می شود.
صدرالسادات اظهار کرد: تاکنون در این طرح ۱۲ هزار و ۴۳۶ تخت با متراژ یک میلیون و ۸۰ هزار مترمربع در بحث توسعه و تکمیل بیمارستان ها تحویل شده است.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه تدابیر ویژه برای تامین نیروی انسانی و تجهیز این بیمارستان ها نیز دیده شده است تاکید کرد: در موضوع تجهیز این بیمارستان ها ۱۰ هزار و ۴۵۰ تخت بیمارستانی طی سال های ۹۳ و ۹۴ تجهیز شده اند.
صدرالسادات اظهار داشت: نوع خدمات دهی این بیمارستان ها به دو نوع عمومی و تخصصی تقسیم می شوند که بخش تخصصی شامل بیمارستان های کودکان، سوختگی، قلب، روانی، تنفسی، پوست، چشم و گوش و حلق و بینی می شود.
وی گفت: برای این منظور بسترسازی برای راه اندازی و تجهیز بیشترین تعداد تخت بیمارستانی در سال های پس از انقلاب مربوط به سال ۹۵ و با برنامه ریزی برای تجهیز ۱۲ هزار تخت بیمارستانی بوده است.