کد خبر:۵۶۶۹۱۲

پنجمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی به کار خود پایان داد

پنجمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با حضور بیش از ۱۲۰۰ متخصص اعصاب از سراسر کشور جمعه ۱۹ اذر به کار خود پایان داد.

دکتر علی یونسی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیرعلمی بخش پایه پنجمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی  اظهار داشت : این کنگره با حضور جمع کثیری از متخصصین علوم اعصاب از سراسر کشور و متخصصینی از کشورهای فرانسه , ترکیه و چین به کار خود پایان داد.

 

وی اظهار داشت : در این کنگره بیش از 50 پانل تخصصی با موضوعاتی چون سکته مغزی , اعتیاد, حافظه و یادگیری , توجه و بینایی و عملکردهای سیستم عصبی مورد بحث و بررسی متخصصین علو اعصاب قرار گفت که جدیدترین و اخرین دستاوردهایشان ارائه شد.

 

یونسی عنوان کرد :  یکی دیگر از برنامه های این کنگره حضور محققین جوان کشور در این کنگره بود که  که به ارائه جدیدترین کارهایشان پرداختند و از بهترین محققین جوان در این کنگره تقدیر شد و جوایزی با عنوان جایزه اهوازی که از دانشمندان قرن پنجم هجری در علوم اعصاب بود داده شد.

 

وی به حضور بیش از 1200 متخصص علوم اعصاب در کنگره خبر داد و گفت بیش از 300 سخنران و 450 پوستر در این کنگره ارائه شد و به 5 نفر از بهترین پوسترها تقدیر شد .

 

دبیر علمی بخش پایه کنگره عنوان کرد یکی از موضوعاتی که برای اولین بار در این کنگره مورد بحث قرار گرفت بخش درمانی نورو فیدبک و ارائه و اختیار آزاد بود 

 

وی اهمیت علوم اعصاب شناختی را دیدگاه  سلامت گفت : با پیشرفت های اخیر فناوری که اتفاق افتاده نشان داده شده که رفتارهایی که ما داریم با ساختار هایی که در مغز مان است و ژنتیک مان ارتباط دارد 

 

وی ادامه داد : علوم اعصاب به دنبال پاسخ این سوال   است که چطور می توانیم تغییرات ساختاری و عملکردی در مغز را با بیماری های مختلف ارتباط دهیم و کمک کنیم به اینکه سیستم اعصاب مرکزی بتواند در مقابل مشکلاتی که برایش پیش میاید نظیر بیماریهای آلزایمر , پارکینسون , اسکیزوفرنی و افسردگی و .... مقاومت کند  .

 

وی خاطر نشان کرد: این کنگره به مدت سه روز و با حضور بیش از 1200 متخصص اعصاب در مرکز همایشهای رازی تهران بکار خود پایان داد .

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار