آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۷۰۳۸

غذاهای با اسید چرب اشباع بالا ریسک ابتلا به بیماری‌قلبی را افزایش می‌دهد

یک تحقیق جدید نشان می دهد مصرف مداوم اسیدهای چرب اشباع شده موجود در پنیر چرب، شیر پرچرب، کره، گوشت گوساله و شکلات می تواند ریسک بیماری قلبی عروقی را افزایش دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه هاروارد توصیه می کنند باید مصرف چربی های غیراشباع، کربوهیدرات های غلات کامل یا پروتئین های گیاهی جایگزین چربی های اشباع شوند.

 

یافته ها نشان می دهد جایگزینی ۱ درصد از مصرف انرژی روزانه از تلفیق گروه این اسیدهای چرب اشباع شده اصلی با میزان انرژی یکسان از چربی های پلی اشباع نشده، چربی های مونواشباع نشده، کربوهیدرات های غلات کامل یا پروتئین های گیاهی موجب کاهش ریسک بیماری قلبی تا ۸-۶ درصد می شود.

 

گنگ ژانگ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «شیوه موثر پیشگیری از بیماری قلبی-عروقی، جایگزینی چربی های اشباع شده با چربی های اشباع نشده یا کربوهیدرات غلات کامل است.»

 

در این مطالعه، محققان داده های دو مطالعه طولی که شامل ۷۳,۱۴۷ زن بین سال های ۱۹۸۴ تا ۲۰۱۲ و ۴۲,۶۳۵ مرد بین سال های ۱۹۸۶ تا ۲۰۱۰ بود را بررسی کردند.

 

نتایج آشکار ساخت متداول ترین اسیدهای چرب اشباع شده مصرفی شامل اسید لوریک، اسید میریستیک، اسید پالمیتیک و اسید ستریک بود و ۱۰-۹ درصد کل انرژی شرکت کنندگان را دربرمی گرفت.

 

هر یک از این اسیدهای چرب با افزایش ریسک بیماری عروق کرونر قلب مرتبط هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار