اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فریدون رحیم زاده، مدیر کل اسبق دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی فرهنگی وزارت علوم گفت: در این دوره پیشرفت خوبی را نسبت به دوره های قبل شاهد هستیم و یکی از تفاوت های این دوره شرکت دانشجویان به عنوان داور است.
وی با اشاره به تاثیر این مسابقات بر جامعه دانشجویی گفت: اگر بتوان این موضوعات را توسعه و گسترش داد و از مشاکت دانشجویان استفاده کرد ظرفیت بسیار خوبی خواهد بود البته در عین حال روند فعلی هم بسیار خوب و قابل قبول برگزار شد.
رحیم زاده ادامه داد: امیدوارم در سال های آینده ترتیبی اتخاذ شود که مشارکت دانشجویان حتی در حد مستمع در این مسابقات افزایش پیدا کند چراکه باید این موضوع در بین دانشجویان فرهنگ سازی شود.
وی در خصوص انتخاب گزاره ها و نحوه اجرای آنها توسط شرکت کنندگان گفت: باید دقت ویژه ای در این زمینه صورت گیرد و روانی ارائه در آن مشهود باشد. البته از آنجایی که این گزاره ها مربوط به حوزه های روز است بسیار خوب و ارزشمند است.
رحیم زاده در خصوص آینده این مسابقات گفت: قطعا آینده این مسابقات باید به سمت تقویت مشارکت دانشجویان حرکت کند و امیدوارم ترتیبی اتخاذ می شد که دانشجویان بیشتری هم در این مسابقات برای استماع حضور پیدا کنند.
وی در خصوص گسترش این مسابقات در سطح بین المللی هم گفت: قطعا این ظرفیت در مسابقات مناظره وجود دارد. البته در این زمینه ابتدا باید ببینیم چه میزان ظرفیت و آمادگی در میان دانشجویان ما برای حضور در این عرصه وجود دارد. اگر ما با کشورهایی این مناظرات را مطرح کنیم که منتج به یادگیری و ارتقای سطح علمی دانشجویان شوند قطعا مفید و اثرگذار خواهد بود.
لازم به ذکر است, مسابقه فینال و مراسم اختتامیه پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران عصر امروز سه شنبه ۲۳ آذرماه جاری در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.