کد خبر:۵۶۹۱۵۶

ضربات روحی دوران کودکی باعث آسیب‌های بلندمدت

کارشناسان معتقدند ضربه‌های احساسی و آسیب‌های دوران کودکی می‌تواند اثرات مخرب بلندمدت و دائمی برجای بگذارد و بر درک فرد از جهان و تعامل او با دنیای اطرافش تاثیر بگذارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به گفته کارشناسان استرالیایی در حالیکه روابط شکل گرفته در سنین کودکی به رشد کمک می‌کند اما اگر مخرب باشند می‌تواند تاثیرات منفی بر دیگر دوران زندگیِ فرد و در سنین بالاتر داشته باشد.

 

مواجه شدن کودکان با آسیب‌های جسمی و عاطفی در سنین پایین روی امید به زندگی، روابط و سلامت روان آنها تاثیر سوء دارد.

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد آسیب‌های دوران کودکی همچون آزار و اذیت جنسی، طلاق والدین و مصرف الکل در خانه احتمال ابتلای فرد به بیماری قلبی، سکته مغزی، افسردگی و دیابت را در دوران بعدی زندگی افزایش می‌دهد.

 

به علاوه،‌ این مشکلات در دوران کودکی خطر بروز رفتارهای خطرزا همچون استعمال مواد دخانی را افزایش داده و می‌تواند به کاهش نرخ امید به زندگی دامن بزند.

 

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، همچنین این کودکان به دلیل آنکه توسط بزرگسالانی که وظیفه تربیت و محافظت از آنان را بر عهده داشته مورد اذیت قرار گرفته‌اند دچار احساس عدم اعتماد به دیگران می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار