به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیر علمی بیست و یکمین کنگره کار درمانی ایران در آیین افتتاح این کنگره گفت : رشته کار درمانی، رشته ای جوان است که چالش هایی هم پیش رو دارد و برگزاری چنین کنگره ها، راهی برای تقویت پایه های علمی این رشته به شمار میآید.
مهدی رضایی افزود: 320مقاله به این کنگره ارائه شد که از بین آنها 128 مقاله در قالب سخنرانی و 130 مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد .
وی ادامه داد : بیشترین مقاله ها در بخش کودکان ارائه شده است و باقی آنها نیز دربخش هایی مانند نورولوژی ،ارتوپدی ،روان اجتماعی ،خانواده و آموزش ارائه شده است .
رضایی با اشاره به اینکه شعار این کنگره، کار درمانی تلفیق و مشارکت در جامعه است، خاطرنشان کرد: محور های این کنگره شامل ،کار درمانی مبتنی بر شواهد ، مداخلات کاردرمانی در کودکان در اختلالات ،ارتوپدی ،نورولوژی ،سالمندی ،توانبخشی حرفه ای ،ارگونومی و توانبخشی مبتنی بر جامعه است .
دبیر علمی بیست و یکمین کنگره کار درمانی ایران اضافه کرد: توابخشی مبتنی برعصب شناختی ،اخلاق حرفه ای ،پزشکی قانونی ،پیشگیری ازبروز ناتوانی و کار درمانی در نظام سلامت از دیگر محور های این کنگره است .
همچنین، اسماعیل ابراهیمی، رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز دراین کنگره گفت: هدف در کاردرمانی این است که بیمار به زندگی خود برگردد و کار درمان نیز متناسب به نیاز بیمار برای او کار کند .
ابراهیمی افزود: حق مردم این است که خدمات کاردرمانی به آنها ارائه دهیم و شایستگی و دانش کار درمان ها موجب می شود تا خدمات مناسب تری ارائه شود .
همچنین رئیس بورد تخصصی کاردرمانی نیز دراین کنگره گفت : برگزاری این چنین کنگره هایی موجب افزایش تبادل نظر کارشناسان و متخصصان این رشته خواهد شد .
سید علی حسینی اظهار کرد: رشته کار درمانی به اذعان مسئولان وزارتخانه های بهداشت و رفاه در سال های اخیر خوب و حرفه ای کار کرده است .
وی اضافه کرد: در همه جای دنیا و همین طور ایران ارائه خدمات توانبخشی، هزینه سنگینی دارد که باید در چارچوب های حمایتی جدی قرار گیرند .
حسینی ابراز امیدواری کرد که ازتعارضات موجود رشته کار درمانی با دیگر رشته ها کاسته شود.
در این کنگره پیام خانم «کیت سین کلییر» ، دیبر علمی فدراسیون جهانی کاردرانی نیزقرائت شد.