آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۳۷۰۶
قائم مقام وزیر کشور در امور فرهنگی و اجتماعی:

۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای حل آسیب های اجتماعی اختصاص یافته است

قائم مقام وزیر کشور در امور فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه ۱۰۰میلیارد تومان اعتبار برای حل آسیب های اجتماعی اختصاص یافته است گفت: وزارت کشور بیش از ۱۳۰طرح را با ۱۵ دستگاه متولی این حوزه تا چند ماه آینده در استان های سراسر کشور اجرا می کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «تقی رستم وندی» امروز دوشنبه در نشست استانداران سراسر کشور در تشریح این طرح ها گفت: در حوزه کاهش مفاسد اخلاقی ۴۸ طرح، در حوزه اعتیاد ۴۴ طرح، در حوزه کنترل طلاق ۲۹ طرح و همچنین ۱۰ طرح نیز در زمینه گفتمان سازی و حمایت از گروه های مرجع اجرا خواهد شد.


قائم مقام وزیر کشور در امور فرهنگی و اجتماعی با اشاره به تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه به وزارت کشور برای هزینه در حوزه های حل آسیب های اجتماعی گفت: با ۱۵ دستگاه که متولی آسیب های اجتماعی مهم در کشور هستند تفاهم نامه های مالی مرتبط با تخصیص بودجه مبادله شده و طرح ها و پروژه های این ۱۵ دستگاه مشخص شده است و به طور استانی تعیین شده که هر دستگاه در کدام استان چه پروژه هایی را باید اجرا کند.


وی ادامه داد: در مجموع به جهت ریالی و اعتباری ۴۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در کل کشور در حوزه اعتیاد،.۲۲.۵ میلیارد تومان در حوزه طلاق و ۱۸.۵ میلیارد تومان در حوزه مفاسد اخلاقی هزینه می شود.


رستم وندی خاطر نشان کرد: یکی از مصوبات شورای اجتماعی کشور این بود که در هر استان یک شهرستان که به جهت محرومیت و شاخص های اسیب های اجتماعی بالاترین میزان را دارد از طرف استاندار معرفی شود.


این مقام مسئول در وزارت کشور گفت: براساس مطالعاتی که در مرکز رصد اجتماعی صورت گرفته است استان های کشور به جهت آسیب های اجتماعی رده بندی شدند و در چهار ترتیب قرار گرفتند که چهار استان در حالت بحرانی قرار دارند.


قائم مقام وزیر کشور در امور فرهنگی و اجتماعی با بیان اینکه استان ها در حوزه وضعیت آسیب های اجتماعی به چهار دسته بحرانی، بسیار آسیب دیده، آسیب دیده و در معرض آسیب دیده مشخص شده اند افزود: استان سمنان در حوزه ورودی زندانیان وضعیت بحرانی دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار