وی افزود: دو بار نامه تفهیم اتهام برای این تیتر دریافت کردیم که در هر کدام عناوین مختلفی ذکر شده بود؛ بدین ترتیب که در نامه اول، اتهامات توهین و افترا و در دومین نامه عناوین اتهامی تهمت، توهین و تحقیر مطرح شده بود. در نهایت نیز به علت آنچه توهین و تهمت به رئیس دولت اصلاحات نامیده شد حکم به توقیف نشریه به مدت دو ماه صادر شد.
مدیر مسئول معزول نشریه دانشجویی قلم در ادامه تصریح کرد: نکته جالب توجه اینجاست که در خلال جلسه کمیته ناظر بر نشریات، یکی از حضار می گوید: «اصلا یک نشریه به چه حقی بیانیه داده است؟»؛ این سخن ناظر به بیانیه گاهنامه قلم در راستای تبیین موضوع تفهیم اتهام ناروای نشریه بوده است.
ابراهیمی گفت: در پاسخ به این سوال وی دو نکته قابل بیان است، اول آنکه همانگونه که در بیانیه ادعا کرده بودیم، تفهیم اتهام به عنوان افترا ناروا بوده و کمیته نیز مجبور شد، این عنوان را از حکم محکومیت حذف کند، همچنین صدور بیانیه حق انحصاری نهادها و سازمان ها و اشخاص خاص نیست و همگان می توانند مبادرت به این امر ورزند. جالب است که منادیان آزادی بیان، اکنون منکر «آزادی بیانیه» شده اند.
وی تصریح کرد: با وجود شکستن «قلم» ها و بستن دهان ها، به حول الهی، متوقف نشده و سنگر روشنگری را خالی نخواهیم کرد؛ چرا که در عاشقی گریز نباشد ز ساز و سوز/اِستاده ام چو شمع مترسان ز آتشم.