آمار بازگشت معتادین به متن جامعه در ایران از دنیا کمتر است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پرویز افشار در مراسم هم اندیشی اجتماعی شدن میارزه با مواد مخدر که با حضور وزیر کشور و هنرمندان سینما، ورزشکاران و نمایندگان سازمان های مردم نهاد در مجتمع شقایق برگزار شد، افزود: در حال حاضر ۲۵۰ میلیون نفر در دنیا مصرفکننده مواد مخدر هستند، ضمن اینکه ۱۷۰ کشور در سال گذشته هم اعلام کردهاند که مشکل اول و اصلی آنها اعتیاد به مواد مخدر است.
وی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر تلاشهای زیادی در راستای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته است.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر، تصریح کرد: بعد از پایان جنگ ۸ ساله تحمیلی، مقام معظم رهبری بحث اول نظام را اعتیاد و آسیبهای اجتماعی بیان کردند.
معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره بر همکاری گروههای مرجع جامعه نظیر اهالی فرهنگ، هنر، ورزشکاران، فرهیختگان، خیرین و متنفذین اجتماعی هم گفت: این اقشار میتوانند برای درد مشترک مبارزه با مواد مخدر، کارهای مشترکی انجام دهند.
افشار با بیان اینکه در بهترین شرایط و بر اساس میانگین جهانی بین ۳۰ تا ۴۰ درصد معتادان بهبود یافته به جامعه باز می گردند، افزود: این میزان در کشورمان ۱۵ تا ۲۰ درصد است.
وی، اعتیاد را اولویت اول کشور و امالفساد آسیبهای اجتماعی بیان کرد و افزود: باید اقدامات مشترکی برای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد انجام شود و این اقدامات باید از خانواده، جامعه، محل و کشورمان شروع شود.