اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو** یادداشت دانشجویی- جنبش های دانشجویی بی شک یکی از موتورهای محرکه هر جامعه است که این محرکه ها می توانند کشورها را به مقاصد و اهداف خود برسانند. یکی از آن اهداف در کشور اسلامی ما یعنی ایران ایجاد تمدن اسلامی است. تمدن اسلامی به نوعی یکی از اهداف متعالیه جمهوری اسلامی ایران است، حال نقش جنبش های دانشجویی در ایجاد این فضاها چه می تواند باشد؟
بی شک جنبش دانشجویی هر ساله بهتر از سال های قبل فعالیت میکنند این موارد را در مقایسه با دانشجویان اول انقلاب میتوان دید. نقش دانشجو و جنبش ها در تولید گفتمان های عمیق به نوعی کم رنگ است و این درحالی است که تشکل های دانشجویی برای پرکردن رزومه ها نباید فعالیت کنند و نقش آن ها فراتر از این کار هاست یعنی اینکه جنبش های دانشجویی باید ابر گفتمان ها را ایجاد کنند تا کشور را به این سمت سوق دهند، کشوری اسلامی که بتوانند حرف هایی نو و تازه را برای جهانیان بزند کشوری که بتواند کمترین آسیب های اجتماعی، کمترین مشکلات اساسی و بیشترین بازده را در حوزه مادی و معنوی را درون خود جای دهد این حرف ها را نیز باید در عمل و به شکل ملموس به همه نشان داد این که بتوان حرف نو در راستای فطری آدمی زد بیشک دارای استقبال خواهد بود، اما متاسفانه لذت های زودگذر و تغییر اولویت ها با کمک رسانه ها نیز ما را از اهدافمان دور کرده است.
در این راستا اهدافی که جنبش ها می توانند دنبال کنند بسیار است. در این بین تشکل های دانشجویی باید بتوانند در مسائل اصلی کشور پیشقدم باشند و در رابطه با ریزترین جزئیات نیز نظر بدهند آشنایی و هضم کردن واژه هایی مثل ارتباط با آمریکا، اقتصاد مقاومتی، پیشرفت علمی، سبک زندگی، الگوی پیشرفت اسلامی و ایرانی را جزو اولویت های اصلی خود قرار دهند و آن را تبدیل به گفتمان عمومی کنند، دفاع بدون تقیه از نظام اسلامی و ایجاد صدایی واحد بین دانشجویان مسلمان جهان از دیگر ابعاد رسیدن به تمدن اسلامی است که جزو وظایف این تشکل ها است و با نگاهی راهبردی به آینده انقلاب اسلامی است که می توان درباره آینده تصمیم گرفت.
رضا مجیدی- دانشجوی رشته جامعه شناسی دانشگاه خیام مشهد
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.