اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدهادی حاجی زاده، دانشجوی ارشد روزنامه نگاری و عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشگاه صدا و سیما در سخنرانی خود پیش از خطبه های نماز جمعه شهر گلستان بیان داشت: اخیرا در فضای کشور واژه آشتی ملی مطرح شده، اولا این واژه از زبان کسانی مطرح که خود با برخی رفتارهایشان موجبات انزوای خود را به وجود آورده اند، آنها در تشریح آشتی ملی از التزام به قانون اساسی و حرکت در چهارچوب قانون و نفی خشونت ورزی سخن می رانند؛ سئوال؛ همین هایی که دم از قانون می زنند، چرا از رفتار غیرقانونی خود پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 حرفی به میان نمی آورند؟
وی گفت: همان ها که با آشوب های خیابانی و خشونت ورزی شیرینی حضور گسترده مردم در انتخابات را در کام ملت تلخ کردند. آنها که جوان بسیجی را لخت کردند و کتک زدند اموال عمومی را تخریب کردند و به آتش کشیدند. این رفتارهای قانونی بود؟ نفی خشونت ورزی بود؟
این فعال دانشجویی ادامه داد: آنها می گویند با این شرایط همه وارد فضای سیاسی کشور شوند و فعالیت کنند. مگر نه در طول 38 سال انقلاب و در انتخابات گوناگون همه سلایق سیاسی کشور با تایید شورای نگهبان وارد کارزار انتخاباتی شده اند و با رای مردم وارد قوای مجریه و مقننه شده اند؟ هیچ گروه ملتزم به قانون اساسی کشور از حضور در فضای سیاسی کشور منع نشده که تحت عنوان آشتی ملی به این فضا برگردد.
حاجی زاده تصریح کرد: مگر نه حتی پس از آشوبهای فتنهانگیز سال ٨٨ نظام از آنها خواست که با انقلاب باشند؟ مگر نه نظام خواهان حضور و جذب حداکثری شد؟ اما آن حدقلها خود، خود را دفع کردند، حالا این قطره اگر میخواهد با اقیاوس عظیم ملت آشتی کند، چرا عذرخواهی نمیکنند از رفتار خشونتآمیز خود؟ بله که ملت با اینها آشتی نمیکند.
وی افزود: اما "آشتی" و "ملی"؛ آشتی زمانی مطرح است که قهری وجود داشته باشد که نیست و ملی هم گستردگی آن است که باز هم چنین نیست. مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال مانند هر سال در گوشه گوشه ایران اسلامی عزیز از اقوام مختلف از فارس و ترک و لر و عرب و بلوچ و کرد وحدت ملی خود را و آشتی ملی خود را نشان دادند. مردم با هم قهر نیستند که با هم آشتی کنند. اما حساب کسانی که با رفتار و گفتار خود موجب آشوب شده اند و حتی اکنون هم حاضر به عذرخواهی نیستند، جداست.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: اصلا مطرح کردن طرح انحرافی آشتی ملی در این شرایط به چه دلیل است؟ چرا ذهن مردم و افکار عمومی را باید به این مواردی که اصولا مبنایی ندارد، متوجه کرد؟ مردم سوای حضور پرشور خود در راهپیمایی ها و انتخابات گوناگون که آنها از خود می دانند؛ خواهان کارهای عملی مسوولان هستند. هماهنگونه که مردم در صحنه حضوری عملی و میدانی دارند از مسوولان هم می خواهند که نه در قامت واژه ها بلکه در میدان عمل حضوری انقلابی داشته باشند و کارهای ملموس و عملیاتی برای رفاه بیشتر و زدودن مشکلات مهم مانند بیکاری، رکود و گرانی انجام دهند.