اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار فضلی، رئیس ستاد راهیاننور کشور در نشست قرارگاه ملی راهیان نور دانشجویی علم الهدی که به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد، گفت: دفاع مقدس آزمون بزرگی بود که رزمندگان ما به آنچه که در قرآن آمده و در بیان معصوم است، عمل کردند.
وی افزود: ما مسئول هستیم برای جوانی که دفاع مقدس را ندیده، فضایی را ایجاد کنیم. ظرفیت راهیان نور این فرصت را ایجاد کرده و باید از آن استفاده درست داشته باشیم.
سردار فضلی اضافه کرد: دانشگاهیان همواره بانی سفرهای راهیان نور بوده اند. شما مسئولین دانشگاهی اگر از این فرصت طلایی استفاده نکنید، به جوانان جفا کرده اید. کمتر به مسائل حاشیه ای و جانبی بپردازید و سعی کنید که تاثیر این اردوها را تبلیغ کنید و امکانی فراهم کنید که جوانان از این اردوها استفاده کنند.
رئیس ستاد راهیان نور کشور خاطرنشان کرد: در این دوره، مدیریت آموزش عالی نسبت به گذشته بهتر و هدفمند شده ،چون توانسته در حوزه راهیان نور از همه سبقت بگیرد.
وی یادآور شد: با وجود مشکلات مالی امسال 450 هزار دانش آموز به این اردوها رفتند؛ اگر مشکل مالی نداشتیم و پول و بودجه آن تامین می شد، قطعا این تعداد از یک میلیون نفر عبور می کرد.
سردار فضلی یادآور شد: هفت استان درگیر اردوهای راهیان نور هستند و 80 درصد زیرساخت ها که اسکان 121 هزار نفر را در شب داریم، در خوزستان ایجاد شده است. هم چنین 200 هزار نیروی انسانی از سازمان های مختلف، راهیان نور را راهبری می کنند.
رئیس ستاد راهیان نور کشور ادامه داد: در اسفندماه دست اندرکاران راهیان نور دیداری با رهبری خواهند داشت و از راهبردهای ایشان برای هر چه بهتر برگزار شدن این اردوها استفاده خواهند کرد.
وی به ظرفیت ۱۰ درصدی این اردوها اشاره کرد و گفت: اگر بتوانیم سالانه ۱۰ درصد ظرفیت این اردوها را به صورت داوطلبی افزایش دهیم بسیار خوب است.
سردار فضلی یادآور شد: در حال حاضر 600 دستگاه اتوبوس برای این اردوها در نظر گرفته شده که 200 دستگاه قرار است به آن اضافه شود و بخش دانشجویینیز 50 درصد این امکانات را به خود اختصاص داده است.
رئیس ستاد راهیان نور کشور یادآور شد: زیرساخت ها باید فراهم شود و باید برای برگزاری این اردوها سامانه ثبت نام جامع راهاندازی شود تا بتوانیم بانک جامعی در این خصوص داشته باشیم.
وی با بیان اینکه سال گذشته 600 میلیارد تومان هزینه اردوهای راهیان نور شد، یادآور شد: هزینه دانشگاه ها باید برای برگزاری اردوهای راهیان نور روشن باشد. باید این هزینه ها مدیریت شود و کاری کنیم که با هزینه پایین این اردوها استمرار داشته باشد. باید بستری را فراهم کنیم که محدودیت زمانی برای این اردوها نداشته باشیم و بتوانیم در طول سال این اردوها را برگزار کرد. سال گذشته 6 میلیون و 200 هزار نفر به اردوهای راهیان نور رفتند.
سردار فضلی با تاکید بر مسئولین دانشگاه ها برای مدیریت هزینه های این اردو گفت: هزینه ها را به حداقل ممکن برسانید؛ نمی شود کلی گویی کرد که چرا اعزام ها کم یا زیاد شده است. باید دستورالعمل راحت باشد و بار دانشگاه را سنگین نکنیم.
رئیس ستاد راهیان نور کشور یادآور شد: گروهی از نخبگان قرار است به اردوی راهیان نور دریایی اعزام شوند. هم چنین جشنواره رهاورد نور را برای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی پیش بینی کرده ایم که در اردوهای راهیان نور برگزار می شود و باید این جشنواره تقویت شود.