نماینده ایالت کارولینای جنوبی در مجلس نمایندگان آمریکا اذعان کرد هدف از به راه انداختن فتنه سال هشتاد و هشت، براندازی نظام دینی ایران بود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نماینده ایالت کارولینای جنوبی در مجلس نمایندگان آمریکا اذعان کرد هدف از به راه انداختن فتنه سال هشتاد و هشت ، براندازی نظام دینی ایران بود.
جو ویلسون، نماینده جمهوری خواه از ایالت کارولینای جنوبی در جلسه استماع کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا درباره ایران گفت: من از نکته ای که آقای روراباکر نماینده ایالت کالیفرنیا به آن اشاره کرد، بسیار تقدیر می کنم که گفت دولت پیشینِ آمریکا چنان فرصتی مغتنم با انقلاب سبز در ایران به دست آورده بود (ولی از آن استفاده نکرد).
ویلسون افزود: من دوستان زیادی در کارولینای جنوبی دارم، که ایرانی-آمریکایی هستند. آنان (در دوران فتنه 88) امیدهای بالایی برای تغییر رژیم (براندازی نظام) داشتند، تا مگر این فرصت برای مردمِ فوق العاده ای که فرهنگ پارسی دارند فراهم شود که از حکومت دینیِ تضعیف کننده و تهدید کننده ی تمام همسایگانِ ایران خلاص شوند.
امام خمینی (ره) ابر قدرتها دوستانشان را قربانی میکنند. با توسل به آمریکا ضعف و ناتوانی خود را بر ملا نسازید و از گرگها و درنده ها برای شبانی و حفظ منافع خود استمداد نطلبید. ابر قدرتها آن لحظه که منافعشان اقتضاء کند شما و قدیمی ترین وفا داران و دوستان خود را قربانی می کنند پش آنان دوستی و دشمنی و نوکری وصداقت ارزش و مفهومی ندارد
آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند (امام خمینی(ره) دشمن خیال کرده ما نوگل بهاریم / اما امام ما گفت ما مرد کارزاریم/اگر همه مسلمینی که در دنیا الآن هستند که قریب یک میلیارد هستند،[12] همه از خانه بیرون بیایند، فریاد بکنند «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، همین قول برای آن ها مرگ می آورد.[13] ما با فریاد، محمدرضاخان را بیرون کردیم. شما خیال می کنید با تفنگ بیرون کردیم؟ با فریاد، با «اللَّه اکبر»! این قدر «اللَّه اکبر» بر مغز این ها کوبیده شد که خودشان را باختند و فرار کردند. از این مملکت رفتند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.