
کد خبر:۵۸۷۶۳۷
معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری:
به ازای هر یک میلیون نفر ۵۰۰ محقق داریم/ نباید از ابرروندها غفلت کنیم
معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری گفت: در اوایل انقلاب به ازای هر یک میلیون نفر، ۴۹ محقق و پژوهشگر داشتیم، این در حالی است که اکنون این رقم به ازای هر یک میلیون نفر به ۵۰۰ نفر رسیده است.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محسن قمی، معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری صبح امروز در چهارمین همایش دانش آموختگان ایرانی خارج از کشور که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، گفت: این جمعی که اینجا حاضر است، مجهز به علم و فناوری و مدیریت است؛ البته یک ویژگی دیگر نیز این جمع دارد و آن از نظر تنوع سلایق اجتماعی است.
وی ادامه داد: این جمع مانند یک پارچه چهل تکه می ماند که با اینکه از چهل تکه جداگانه تشکیل شده ولی بسیار زیبا است، چون همه در راستای یک هدف کار می کنند.
معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنانش به شرایط حساس بین المللی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در شرایطی زندگی می کنیم که بسیار حساس است و با شرایط سختی در سطح بین المللی مواجه هستیم.
حجت الاسلام قمی اضافه کرد: در سطح بین الملل با ابرروندهایی مواجه هستیم که نباید از آنها غفلت کنیم. یکی از این ابرروندها، فناوری و ارتباطات است. این ابرروند می گوید همه چیز اینترنتی خواهد شد ؛پس ما باید در این زمینه مجهز باشیم.
وی خاطرنشان کرد: ابرروند دیگری که باید به آن توجه کنیم، اقتصاد بین المللی است. همچنین باید به نقش انرژی های تجدیدپذیر در این روند توجه ویژه ای کنیم.
معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری دو سوال مطرح کرد و گفت: در حال حاضر در گوشه و کنار کشور و دانشگاه های ما برای بررسی اینکه این ابروندها چه نقشی می توانند در زندگی ما داشته باشند، چه کارهایی صورت گرفته است. آیا مطالعاتی در این زمینه انجام شده که ما بتوانیم در آینده با نقشه وارد این مباحث شویم؟
حجت الاسلام قمی با طرح سوال دیگری افزود: ما در ارتباط با این ابرروندها چه نگاهی می توانیم داشته باشیم؟ جایگاه خودمان را چگونه تعریف می کنیم؟
وی گفت: ما از جمع حاضر انتظار داریم با تشکیل گروه ها این مباحث را مطرح کرده و آن را بررسی کنند؛ البته درست است این مباحثی که گفتیم در دانشگاه های نظامی ما بررسی می شود؛ ولی بحث من این است گروه های علمی مردم نهاد چقدر در مورد این مسائل کار کرده اند؟ باید بر این ابرروندها تاثیر گذاریم.
معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری گفت: البته ما از انقلاب تاکنون در تمام زمینه ها پیشرفت و رشد خوبی داشته ایم، به طوری که 137 هزار دانشجوی ما در زمان انقلاب به بیش از 4 میلیون تبدیل شده و اجرای تحصیلات تکمیلی ما در سرتاسر کشور همه به زبان خودمان ارائه می شود. همچنین ما کشوری هستیم به ازای یک میلیون جمعیت، 49 نفر محقق و پژوهشگر داشته ایم، این در حالی است که این آمار در حال حاضر به ازای هر یک میلیون نفر، به 500 نفر محقق افزایش یافته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.