اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد فرهادی، وزیر علوم در مراسم امضای تفاهم نامه فی مابین وزارت علوم و وزارت دفاع که عصر امروز در ساختمان وزارت علوم برگزار شد، گفت: بیش از این نیز دو تفاهم نامه در سال های ۸۸ و ۹۲ منعقد شده بود که منجر به ۱۲۰۰ پروژه تحقیقاتی شد. دانشگاه ها و پژوهشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی برای اجرای این پروژه ها تلاش خود را کردند؛ که البته تعداد زیادی از آن ها به اتمام رسیده و تعداد زیادی از آن در دست اجرا و تعدادی نیز از اولویت اجرا خارج شد.
وی افزود: این جلسه در ادامه روند همکاری و تفاهمی است که می تواند دنباله تفاهم نامه های قبلی باشد. برنامه های علمی شامل برنامه هایی در عرصه های علمی، نظامی و دفاعی می باشد که با توجه به آینده نگری ها و نیاز به امکانات جدید دفاعی و شناخت عوامل تهدید کننده است.
فرهادی با بیان این که ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو داریم، گفت: این امر با وجود ۸۰ هزار هیأت علمی نشان دهنده توان علمی بالای کشور است. سرمایه های انسانی و دارایی های نامشهود دارایی های اصلی ما به حساب می آیند. همچنین باید شیوه نامه های تعامل و اجرای پروژه ها تشریح شود.
وی در ادامه بیان داشت: این تفاهم نامه در راستای استمرار همکاری های موجود بین دو مجموعه است که با توجه به این که ما مراحلی از این همکاری را به ثمر رساندیم، در حال حاضر افق جدیدی پیش روی ما است و به جای سفارش از دستگاه ها، سفارش از مرزهای دانش پیشنهاد شده است؛ که به منظور توسعه کسب و کار دانش بنیان می باشد.
وزیر علوم در پاسخ به صحبت وزیر دفاع مبنی بر این که دانشگاه ها به جز دانشگاه مالک اشتر ساز وکار ارائه پایاننامه های محرمانه در حوزه دفاعی را ندارند، گفت: سعی داریم این ساز و کار را در دانشگاه ها ایجاد کنیم.