کد خبر:۵۸۹۷۷۱
سفیر سابق ایران در سوریه:

حکومت‌های غربی خواستار جدایی دین از سیاست هستند

سفیر سابق ایران در سوریه با بیان اینکه حکومت‌های غربی خواستار جدایی دین از سیاست هستند، گفت: شعار آن‌ها این است که دین چیزی انفرادی و سیاست مسئله‌ای اجتماعی است،.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش مدافعان حرم آذربایجان شرقی چهارشنبه ۱۱ اسفندماه جاری به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه بناب و با حضور شیخ الاسلام،‌ سفیر سابق ایران در سوریه و سید احمد سادات، ریاست شبکه الکوثر برگزار شد.

 

حسین شیخ السلام، سفیر سابق ایران در سوریه با اشاره به وجود و تداوم همیشگی جبهه نبرد حق علیه باطل گفت: تا زمان ظهور حضرت قائم(عج) این دو جبهه در هر موقعیتی وجود خواهد داشت.

 

وی با اشاره به قدرت و استواری حکومت جمهوری اسلامی ایران افزود: این حکومت که در صدر آن رهبر عظیم الشان انقلاب است با پشتیبانی مردم کشور همیشه پابرجا و استوار بوده است.

 

سفیر سابق ایران در سوریه با بیان اینکه همه ملت ایران به خداوند یکتا و کتاب آسمانی قرآن کریم اعتقاد داریم، افزود: در زمان وجود پیامبر(ص) او مسئولیت اجرای احکام الهی را داشت  و پس از آنها ائمه این کار را عهده‌دار شده‌اند و حال که آخرین امام معصوم از دیدگان غایب اس؛ت ولی فقیه باید در صدر این حکومت در جهت حفظ و ادامه و گسترش اسلام عمل کند.

 

شیخ الاسلام تاکید کرد: جوانان ما بدانند در حال انجام چه کاری هستند و در کدام کشور و تحت چه حکومت و کدام کشوری زندگی می‌کنند، این حکومت همان حکومتی است که خداوند در قرآن کریم از مردم خواسته است تا بپا دارند.

 

وی ادامه داد: ولی فقیه که در مقابل ظلم و ستم ایستاده و باعث پیشرفت روز افزون اسلام است، ترس و خشم حکومت‌های غربی را برانگیخته و از آن‌سوی دنیا که در صدر آنها ترامپ است سعی بر شکست کشور دارند که خوشبختانه در این سال‌ها دیده‌ایم کشور ما همیشه پیروز است. 

 

سفیر سابق ایران در سوریه با بیان اینکه حکومت‌های غربی خواستار جدایی دین از سیاست هستند، یعنی شعار آن‌ها این است که دین چیزی انفرادی و سیاست مسئله‌ای اجتماعی است، بیان داشت: تفاوت نظر ما با غربی‌ها در این است که ما نظر بر این داریم که با هر انگیزه‌ای که نماز صبح را می‌خوانیم با همان انگیزه به پای صندوق‌های رأی برویم، که هدف اصلی رضایت خداوند متعال است.

 

شیخ الاسلام در رابطه با انگیزه الهی مردم ایران تصریح کرد: همان انگیزه‌ای که مردم ایران را برای جنگ با صدام فرا خواند، برای حضور در سوریه نیز فراخوانده است.

 

وی با بیان اینکه همه حکومت‌های استبدادی که علیه سوریه توطئه کردند ناموفق شدند، خاطرنشان کرد: کشورهایی که به دنبال سقوط سوریه بودند، اکنون کنار رفته‌اند ولی بشار اسد هنوز در مقام ریاست جمهوری این کشور است.

 

احمد سادات،‌ ریاست شبکه الکوثر، گفت: چرا در یک مدت کوتاه ده‌ها هزار نفر در قالب گروه‌های تکفیری و تروریستی از کشورهای مختلف به سوریه و عراق سرازیر شدند و به بحران‌آفرینی و بی‌ثبات‌سازی اقدام کردند و در هریک از این کشورها توانستند مناطقی را تحت سلطه خود درآورند و حاکمیت مرکزی را با چالش جدی مواجه سازند. پاسخ به این سوال اصلی می‌تواند ارتباط مقوله تهدید در منطقه را با امنیت ملی جمهوری اسلامی مشخص کند.

 

وی افزود: جریانی که در سوریه ایجاد بحران و ناامنی کرد و به جنگ با دولت و ارتش سوریه برخاست یک جریان صرفات داخلی نبود؛ بلکه شامل گروه‌های تروریستی از کشورهای مختلف بودند و در این میان برخی کشورهای منطقه و فرامنطقه نیز نقش اساسی در ایجاد و حمایت از این گروه‌ها داشتند.


ریاست شبکه الکوثر تصریح کرد: می‌توان گفت جبهه بحران‌آفرین در سوریه یک جبهه غربی ـ عربی ـ عبری ـ  ترکی است که پشت سر گسترش تروریسم در سوریه هستند. کشورهایی چون عربستان و قطر با هزینه‌های بسیار بالا گروه‌های تروریستی را حمایت و پشتیبانی می‌کنند. هزینه های بالای تبلیغاتی و رسانه ای این کشور ها در حمایت از تروریسم گویای این مسئله است و آمریکایی‌ها نقش محوری و هماهنگ‌کننده را ایفا می‌کنند و صهیونیست‌ها نیز به طور مؤثری آموزش و تجهیز این گروه‌ها را در کنار ترکیه انجام می‌دهند.


سادات با بیان اینکه اهدافی که از سوی این جبهه در سوریه با چنین هزینه‌ای دنبال می‌شود قطعا به قلمرو سرزمینی سوریه محدود نخواهد بود، گفت: سوریه نقطه آغاز تغییرات در منطقه از منظر این جبهه است. به همین دلیل است که اشتراکات زیادی میان بحران در عراق و سوریه وجود دارد و تلاش براین بود که دامنه این بحران به لبنان هم کشیده شود.


وی تأکید کرد: وقتی بحران سوریه و عراق از این منظر ریشه‌یابی می‌شود می‌توان متوجه شد کسانی که در اتاق‌های فکر خودشان به این نتیجه رسیدند که باید جنگ نیابتی را در منطقه از طریق گروه‌های تروریستی دنبال کنند در پی شکل‌گیری نظم جدید و ترتیبات تازه‌ای در غرب آسیا هستند به مانند ترتیباتی که در قبل با عنوان خاورمیانه جدید از آن یاد می‌شد.


ریاست شبکه الکوثر گفت: مشخص است در این طرح‌ها که آمریکایی‌ها نقش اساسی در آن ایفا می‌کنند جمهوری اسلامی هدف کانونی است. جمهوری اسلامی ایران امروز قدرت برتر منطقه است و با تحولاتی که در منطقه در حال رقم خوردن است و پیدایی بیداری اسلامی و گسترش جبهه مقاومت، روند نزولی سلطه قدرت‌های فرامنطقه در غرب آسیا و پایان عمر قدرت‌ها و حکومت‌های مرتجع، مستبد و وابسته فرارسیده است.


سادات تصریح کرد: به عبارتی منطقه در حال تجربه تحولات مردم‌پایه است و این تحولات آینده منطقه را به آینده‌ای با محوریت اسلام بدل خواهد کرد و جمهوری اسلامی ایران در بروز این تحولات نقش اساسی و محوری ایفا کرده است.


وی افزود: براین مبنا جریان بحران‌آفرین منطقه می‌خواهد با این تحولات و روند آنها مقابله کند و طبیعی است در نقشه‌ای که طراحی کرده‌اند جمهوری اسلامی ایران‌ یک نقطه کانونی است و آنها به دنبال انتقال بحران از سوریه، عراق و لبنان به ایران هستند.

 

ریاست شبکه الکوثر گفت: معنای این سخن آن است که گروه‌های تروریستی که امروز در سوریه و عراق در حال بحران‌آفرینی هستند اگر در این کشورها متوقف نشوند دامنه این بحران را به ایران خواهند کشاند.


احمد سادات تصریح کرد: عزیزان شهید مدافع حرم علاوه براینکه از حریم اهل بیت(ع) در عراق و سوریه دفاع می‌کنند در خطوط مقدم تأمین امنیت ملی کشورمان نیز مبارزه می‌کنند و از تمامیت ارضی ایران دفاع می‌کنند وباید قدر این افراد را دانست و به ارواح پاک و نورانی آنها درود فرستاد و ملت ایران هم باید به خوبی به این موضوع توجه داشته باشد.


وی خاطرنشان کرد: این عزیزان امروز با فداکاری و نثار خون خود هم توطئه‌ها علیه ملت و دولت سوریه و عراق را خنثی می‌کنند، هم از حرم اهل بیت(ع) دفاع می‌کنند و هم از امنیت ملی و منافع ملی پاسداری می‌کنند. زیرا دشمنی که چنین برنامه‌ای را طراحی کرده است ایران را هم نشانه رفته است و اگر ما در دوردست‌ها به نبرد برخیزیم پیامدهای مثبتی را برای کشور خواهد داشت تا اینکه بخواهیم دست روی دست بگذاریم و در خانه با دشمن نبرد کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار