اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛این روزها که وارد دوکوهه می شوی، از فضای ساخت و سازهای ایجاد شده حقیقتا دلت می گیرد. ساخت یک سالن بزرگ سلف سرویس که بی شباهت به سالن های عروسی نیست، ساخت یک حسینیه شیک بجای حسینیه شهید همت به اسم مرمت و بازسازی، برداشتن دیوارهای داخل ساختمانهای گردانها و تبدیل آن به سالن های آسایشگاهی بزرگ و ساخت سوله بزرگ نمایشگاهی و بازارچه؛ حال و هوای دوکوهه را بطور کل عوض کرده است. (بگذریم که از چندسال پیش بخش عمده ساختمانها در قسمت جنوبی دوکوهه به منازل سازمانی ارتش تبدیل شده و زمین مقدس صبحگاه نیز با ایجاد دیوار بتنیِ حائل، بین ارتش و سپاه تقسیم شده است.)
۱- روزی که یکی از نهادهای مقدس نظام، نام مجتمع های تفریحی خود در تهران را به نام مناطق عملیاتی دفاع مقدس گذاشت، باید فکر این را هم می کردیم که زمانی همین تفکر، هویت مناطق مقدس جبهه را به سمت همان تفرجگاهها ببرد.
۲- از ابتدا راهبرد و سیاست معین و تعریف شده ای برای نگهداری، مرمت و بهره برداری مناسب از بناها و آثار دفاع مقدس پایه گذاری نشده و همه متولیان امر از گذشته تاکنون در بوجود آمدن این فضا و از بین رفتن آثار جنگ قصور داشته اند.
۳- ارائه خدمات به کاروانهای راهیان نور در پادگانهای زمان جنگ اقدامی شایسته است و دلیلی برای مخالفت با اصل این کار وجود ندارد، اما متاسفانه این خدمت رسانی در جایی مثل دوکوهه به قیمت تغییر و تخریب اماکن و ابنیه دفاع مقدس -که بخشی از هویت ملی انقلابی ما محسوب می شود- صورت گرفته است.
۴- از سرداران و رزمندگان تهرانی انتظار می رفت برای جلوگیری از این اقدام غیرفرهنگی در دوکوهه اقدام موثری انجام می دادند. درود به برخی از دهه شصتی ها و هفتادی ها که همواره دغدغه و دلسوزی بیشتری در این زمینه دارند و اولین بار یکی از همین ها فاجعه تخریب حسینیه شهید همت را در فضای مجازی فریاد زد.
جوادتاجیک، راوی دفاع مقدس اردوهای راهیان نور دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.
خود ایشون چند سال دبیر و رییس ستاد و... راهیان نور کل کشور بوده و باید پاسخ گوی قسمتی از یادداشت خود باشد