به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید مصطفی میرسلیم ظهر امروز در نشست خبری در بندرعباس اظهار کرد: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی باید نمود بارزی از همه نیروهای انقلاب باشد و منتظر بمانیم تا دوستانی که مرکزیت این جبهه را در کشور ایجاد کردهاند، اقداماتشان را تکمیل و نتیجه نهایی را اعلام کنند.
وی افزود: پشتیبان این نیت خوب هستیم و تجربیات خودمان را در همه زمینهها در اختیار این جبهه قرار خواهیم داد، 60 مؤلفه و شاخصه را برای گزینه خود در انتخابات آینده ریاست جمهوری در نظر گرفتهایم که انتظار داریم در فرآیند تصمیمگیری در زمینه کاندیدای واحد به طور دقیق و اصولی لحاظ شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اجرای سیاستهای کلان ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی باید اولویت و اساس کار همه برنامهریزیها برای آینده کشور باشد، خاطرنشان کرد: مؤتلفه و تمامی عناصر و اجزای آن تکلیفگرا هستند و درصدد ایفای تکلیف خودشان بر اساس مشی امام راحل هستند.
میرسلیم عنوان کرد: فلسفهای که بر کار ما حکمفرماست، تکلیفگرایی است و حاضر نیستیم به مانند برخی از احزاب و جریانهای سیاسی با تظاهر، خودنمایی و به هر قیمتی احساسات مردم را قلیان درآوریم.
*چیزی به نام آشتی ملی نداریم
وی در ادامه اظهارات خود به طرح موضوع آشتی ملی اشاره کرد و گفت: چیزی به نام آشتی ملی نداریم چون ما با کسی قهر نیستیم، بنده به همراه جمعی از دوستان در روزهای بعد از انتخابات سال 88 به دیدار آقای موسوی رفتیم و به وی گفتیم که این روشی که برخی در اعتراض به نتیجه انتخابات و بیان موضوع تقلب در پیش گرفته است، درست نیست و موسوی نیز این موضوع را نیز پذیرفت اما بلافاصله بعد از ما عدهای از نیروهای مجاهدین انقلاب داخل شدند و همه چیز را به هم زدند.
این عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی ادامه داد: رأی اکثریت را باید با هر نتیجهای در کشور بپذیریم و همه ما میدانیم که ادعای تقلب در بعد از انتخابات سال 88 صحیح نبود و من به عنوان یک کارشناس سیاسی میگویم که انتخابات سال 88 مشکلی نداشت.
میرسلیم تأکید کرد: موضع رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از اتفاقات سال 88 بسیار مواضعی هوشمندانه و بنیادی بود و کمتر کسی میداند که رهبری معظم انقلاب چه فداکاری بزرگی انجام دادند و در مقابل این انحراف ایستادند و از نظام و آرامش و امنیت و ثبات ملی دفاع کردند.
*فساد شبکهمند از سیاستهای دولت سازندگی آغاز شد
وی با بیان اینکه باید در خیر رساندن به نظام اسلامی و مردم ایران با هم متحد شویم، اضافه کرد: یکی از اولویتهای چهار سال آینده کشور مقابله با فساد است و هر کس که رئیس جمهور اسلامی ایران شود، باید این مهم را برای اصلاح وضعیت کشور و برای رسیدن به موفقیت و کارآمدی نظام پیگیری کند.
میرسلیم گفت: فساد اگر از نقطه آغاز کنترل نشود و از سرچشمه اصلی خشک نشود، شبکهمند خواهد شد و شروع فساد در جامعه نیز به آنجایی باز میگردد که در جامعه امکانات مادی بیش از آنچه ظرفیت اجتماعی تاب تحمل آن را داشته باشد، به آن سرازیر شود و به مانند آنچه در دوران سازندگی شاهد آغاز آن بودیم مبالغ هنگفتی به جامعه سرازیر شد و تورم اوج گرفت و عدهای به عنوان واسطه پرورش یافتند و با زالوصفتی به جان اقتصاد کشور افتادند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در دوران سازندگی خیلی اعتقاد به سازندگی کشور جریان داشت و خرابیهای زیادی که در اثر جنگ رخ داده بود باید اصلاح میشد، بنابراین مبالغ هنگفتی وارد جامعه شد، چراکه ظرفیت کافی برای جذب آن وجود نداشت، به همین دلیل قیمتها افزایش و تورم بالا رفت و عدهای که در جامعه در حال واسطهگری بودند به طرز زالوصفتانهای به جان اقتصاد کشور افتادند و سال به سال نیز رشد کردهاند.
وی افزود: اعتقاد ما همان موقع بر این بود که باید تعادلی میان عرضه امکانات مادی و تقاضا برقرار شود تا انحرافات شکل نگیرد ولی عدهای همان موقع وجود برخی مفاسد در کشور را طبیعی میدانستند و همین امر باعث شد تا مفسدان به شکل انفرادی شکل بگیرند اما روزبهروز قدرت و نفوذ بیشتری پیدا کنند و امروز شاهد فعالیت شبکهمند آنان هستیم به طوری که نمیتوان پذیرفت که امروز فساد 1000 میلیاردی و بیشتر از آن صرفاً کار یک نفر بوده است.
*به انتخاب جمنا احترام میگذاریم
میرسلیم عنوان کرد: ساز و کار ایجاد شده در جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ساز و کار خوبی است و اگر تعامل لازم بین گروهها صورت گیرد و برنامهها به خوبی ارزیابی شود و فرد شایستهای انتخاب شود ما در مؤتلفه گردنمان از مو باریکتر است و آن را میپذیریم و معتقدیم با یک تعامل سیاسی برادرانه و بدون سیاسیکاری به نتیجه مطلوب خواهیم رسید.
به گزارش فارس، سید مصطفی میرسلیم که از صبح امروز به هرمزگان سفر کرده است، ابتدا در گلزار شهدای بندرعباس به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد و سپس به یاد شهدای استان هرمزگان یک درخت در پارک جنگلی بندرعباس غرس کرد و بعد از ظهر امروز نیز چهار دیدار با دانشجویان، فعالان سیاسی، فرهنگیان و عموم مردم خواهد داشت.