اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داوود گودرزی در جمع کاروان راهیان نور دانشجویی دانشگاه های استان که روز گذشته در محل یادمان شهدای ذوالفقاریه حضور داشت، گفت: دشمن به دنبال نا امید کردن جوانان کشور است و می خواهد جوان ما بگوید هیچ اتفاقی در این ۳۷ سال نیفتاده است.
وی با اشاره به اینکه دانشجو باید سیاسی باشد، افزود: سیاسی بودن به این معنا که نه حرفی را به راحتی رد کند و نه بپذیرد؛ حرف ها را بررسی کنید و بعد تصمیم بگیرید.
مسئول بسیج دانشجویی کشور با بیان ویژگی های یک دانشجوی انقلابی، تصریح کرد: جوان انقلابی برای انقلابیگری درست باید چند گام مهم بردارد؛ اهداف و آرمان های انقلاب را قبول داشته باشید، تلاش برای تحقق آنها انجام بدهد، استقلال کشور را قبول داشته باشید، حساسیت نسبت به دشمن داشته باشید، تقوای الهی و سیاسی داشته باشد به تعبیری قانون اساسی را قبول داشته باشد.
گودرزی با تاکید بر اینکه مدل جنگیدن ما عوض شده است، گفت: باید در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی حرف بزنیم، باید در نشریات و بردهای پانشجویی حرف بزنیم و نگذاریم دیگران فضا را بدست بگیرند.
وی افزود: در مکتب و سیره معصومین، جوان مومن مسلمان حق سرسوزنی ناامید شدن ندارد.
مسئول بسیج دانشجویی کشور ضمن توصیه به دانشجویان و بیان اینکه باید کاری انجام داد و آرام ننشست، تصریح کرد: باید روشنگری انجام داد در جلساتی از این جنس و واقعیات را بفهمیم و بیان کنیم.
گودرزی در ادامه ضمن اظهار اینکه اگر از مسئول مطالبه نکنیم و یقه او را نگیریم راحت طلب خواهد شد، افزود: وقتی مسئول را به حال خود رها کنیم فکر می کند باید طلب کار باشد.
وی به سخنی از امام (ره) که فرمودند «مسئولین در نظام جمهوری اسلامی حاکم نباشند بلکه خادم باشند» اشاره کرد و گفت: استان هایی داریم که مشکل دارند در زمینه های متفاوت اعم از ریزگردها، کشاورزی و غیره ولی مسئول عین خیالش نیست، این شخص را نمی توان مسئول دانست و مسئول هم نیست.
گوردزی در ادامه صحبت های خود به برخی سیاست های اشتباه اشاره کرد و افزود: از جمله سیاست های اشتباه همین است که سیب زمینی را یک بار دفن می کنیم و یک بار از هند وارد می کنیم.
مسئول بسیج دانشجویی کشور به دوران صدر اسلام اشاره کرد و بیان کرد: در جنگ احد اگر مسلمانان شکست خوردند به علت عدم ولایت پذیری بود حال اینکه در آن جنگ پیامبر اکرم (ص) فرمانده بودند.
وی خاطرنشان کرد: اسلام ما را اجتماعی بار می آورد و باید نسبت به جریان ها و مسایل احساس مسئولیت بکنیم.