علیرضا صفرپور دبر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب برای چندمین سال پیاپی شعار سال را بر اساس مسائل اقتصادی نامگذاری کرده اند افزود: رهبر انقلاب به عنوان رهبر یک جامعه اسلامی به خوبی میدانند که ما امروز درگیر یک جنگ اقتصادی هستیم از این رو شعار امسال را نیز با محوریت اقتصاد تعیین کردند.
وی با بیان اینکه نکته ای که در تعیین شعار امسال وجود دارد تکرار بحث اقتصاد مقاومتی است افزود: همانگونه که معظم له نیز اشاره کرده اند ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در کشور تشکیل شده و کارهایی هم صورت گرفته و یکسری بخش نامه ها هم ابلاغ شده اند و یکسری پیگیریها نیز توسط دولت انجام شده و گزارش ها را نیز ارائه کرده اند اما اقدامات صورت گرفته برای کشور مطلوب نبوده بنابراین انتخاب شعار سال با محوریت اقتصاد مقاومتی به این علت است که عرصه اقتصاد مقاومتی جای کار بسیار زیادی دارد.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: انتخاب شعار سال با محوریت اقتصاد مقاومتی بیانگر این است که در این عرصه هنوز به حداقلها نرسیده ایم بنابراین لازم بوده که امسال هم شعار سال حول محوری اقتصاد مقاومتی باشد.
صفرپور با اشاره به این که پاشنه آشیل کشورمان مسائل اقتصادی و آسیبهای اجتماعی است تصریح کرد: اساس مشکلات فرهنگی و اجتماعی نیز همانگونه که رهبر معظم انقلاب اشاره کردند مسائل اقتصادی است. واقعیت این است که اگر مسائل اجتماعی در کشور رواج یافته علت آن مشکلات اقتصادی است.
وی با بیان اینکه نبوده شغل و نداشتن درآمد کافی پایه و اساس مشکلات فرهنگی و اجتماعی هستند تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب نیز به خوبی به اهمیت مسائل اقتصادی پی برده و بر روی آنها تمرکز کردند البته دشمن هم این مسئله را متوجه شده و با اعمال تحریمها و فشارهای اقتصادی تلاش می کند که مردم را از اصل انقلاب و بدبین کند تا به اهداف خودش برسد.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب در شعار امسال بر روی جزئیات نیز متمرکز شده اند و در کنار مسئله ی اقتصاد مقاومتی بر روی موضوع اشتغال و تولید ملی هم تاکید کرده اند، تصریح کرد: لازم است که همه ارگانها، مسئولان و سازمان ها ی کشور حول محور اشتغال جوانان و تولید ملی برنامه ریزی کنند.
صفرپور بیان کرد: با توجه به اینکه در فضای انتخاباتی قرار داریم ضرورت دارد که جنبش دانشجویی به عنوان یک مطالبه از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری بخواهد تا برنامههای خود را حول محور اشتغال جوانان و تولید ملی ارائه کنند تا مردم بتوانند این برنامهها را با هم مقایسه نمایند؛ البته ما نیز در این راستا برنامه داریم.