اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس کیفی بجستانی، مدرس دانشگاه اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر به صورت جدی بر بحث اقتصاد مقاومتی و تکیه بر تولیدات داخل تاکید فراوان داشته و بر همین اساس سال جدید را نیز با عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری کردند.
عضو جامعه قاریان قرآن کشور ادامه داد: کشور ایران پر از استعدادها و ظرفیت های انسانی و مادی است و توجه به این دارایی های داخلی می تواند بسیاری از مشکل های اقتصادی موجود را حل کند.
کیفی بجستانی یادآور شد: سخنان رهبری در اجتماع مردم در حرم مطهر رضوی در ابتدای سال نو، نقشه راه کارگزاران، مسئولان و سران سه قوه برای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی و اجرای مفاد آن محسوب میشود.
این مدرس دانشگاه افزود: با تقویت تولید ملی و در راستای آن ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و جلوگیری از واردات کالاهایی که مشابه آنها در کشور ساخته می شود باید معضل بیکاری را در جامعه حل کرد.
عضو جامعه قاریان قرآن کشور گفت: اقتصاد مقاومتی راه نجات کشور از نیاز به تولیدات خارجی و راهکار رونق و تقویت صنایع داخلی و بومی است.
وی تاکید کرد: اگر کارخانه ها و واحدهای تولیدی کشور مورد توجه و حمایت بیشتر واقع شوند و از تولید داخلی دفاع شود می توان به کاهش بیکاری و افزایش اشتغال و سامان یافتن اقتصاد کشور امیدوار بود.
کیفی بجستانی گفت: کالاهای اساسی و ضروری که مورد نیاز جامعه است باید در داخل کشور تولید شوند. لذا تولید ملی داخلی مقوله مهمی است که باید روی آنها متمرکز شد.
وی افزود: در سایه اولویت دادن به خرید کالاهای تولید استان نیز می توان در راستای ایجاد اشتغال برای جوانان بومی گام برداشت.
این مدرس دانشگاه تصریح کرد: اگر به مقوله بیکاری توجه نشود، می تواند به بزرگترین آفت جامعه تبدیل شود و معنای بیکاری این است که بخشی از جامعه نمی دانند چه کاری باید انجام دهند و اگر هم بدانند، نمی توانند کاری انجام دهند. پس باید آسیب شناسی شود و در راه رفع آن بطور اساسی گام برداشت و برنامه ریزی کرد.