اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
صفرپور، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه اتکاء به تولید و نیروی داخل به عنوان مهمترین مطالبه رهبر معظم انقلاب نیازمند یک برنامه منسجم است، گفت: وضعیت دولت را در زمینه قراردادهایی خارجی مشاهده می کنیم، می بینیم که دولت بیشتر به جای اتکا به توان داخل به واردات تکیه کرده؛ به گونه ای که میوه را هم از ترکیه وارد می کنیم و بر اساس آخرین آمارها هر ساعت 6 دستگاه کانتینر لباس از همین کشور وارد کشورمان می شود.
وی با بیان اینکه جای تاسف دارد که حتی مربا را هم وارد می کنیم، اظهار کرد: این نشان می دهد که دولت برای حداقل محصولاتی که می توانیم آنها را در داخل کشور تولید کنیم، برنامه ای ندارد و به نظر می رسد که در این دو سه ماه باقیمانده نیز نتوانند این وضعیت را اصلاح کنند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت: عملکرد دولت در استفاده از ظرفیت های داخلی و تقویت تولید ملی به حدی ضعیف بوده که برنامه ریزی برای جبران این نقاط ضعف دو تا سه سال زمان می برد.
صفرپور با اشاره به اینکه در صنعت نفت شاهدیم که وزارت نفت به خام فروشی روی آورده و در حوزه حمل و نقل نیز حتی کترینگ قطارها را به خارجی ها واگذار کرده ایم، تصریح کرد: تفکر استفاده از ظرفیت ها و تولیدات داخلی در بین وزرا دیده نمی شود، که بخواهند بر اساس آن برنامه ریزی انجام دهند. معتقدم در این مدت اندک باقیمانده از عمر دولت یازدهم نیز نمی توانند کاری انجام دهند.
وی با تاکید بر اینکه دولت در صورت موفقیت در انتخابات پیش رو با این برنامه اقتصادی نمی تواند کاری از پیش ببرد، اضافه کرد: یکی از سوالاتی که دولت باید به آن پاسخ دهد این است که آیا در انتخابات پیش رو قرار است با همین برنامه اقتصادی ناکارامد وارد عرصه شود و یا آنکه آنرا تغییر می دهد.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با اشاره به یکی از اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینکه در مسائل اقتصادی باید به جیب مردم نگاه کنیم، گفت: اگر بخواهم بر اساس همین گفته رئیس جمهور وضعیت اقتصادی عموم مردم را بررسی کنیم، می بینیم که از وضعیت اشتغال و مسائل اقتصادی گلایه مند هستند و این بیانگر این است که شیوه اداره کشور ناکارآمد بوده و نیازمند تغییرات جدی در سیستم مدیریتی کشور هستیم.
صفرپور با بیان اینکه باید سیستمی روی کار بیاید که به اقتصاد مقاومتی اعتقاد داشته باشد و اقتصاد مقاومتی صرفا لقلقه زبانشان نباشد، تصریح کرد: دولت تنها در حد حرف، از اقتصاد مقاومتی دم می زند، اما در عمل همان سیاست های اتکای به خارج را پیگیری می کنند.
وی با اشاره به اینکه کشورهای مختلف از جمله آمریکا امروز به این باور رسیده اند که باید از سیاست درهای بسته در اقتصاد روی بیاورند، گفت: دنیا متوجه شده که بهترین راه پیشرفت اتکاء به نیروهای داخلی و جلوگیری از واردات است، اما دولت با اتکاء به خارج، مسیری را می رود که قطعا منجر به شکست می شود.