اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولين جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتي شهرداري اصفهان با حضور دبير اين قرارگاه، رئيس دانشگاه پيام نور استان اصفهان، معاون علمي دانشگاه و تني چند از اساتيد اقتصاد در محل دانشگاه پيام نور استان اصفهان تشكيل و در اين جلسه 10 بند از سند مدون شهرداري اصفهان براي تحقق اين مهم مورد بررسي قرار گرفت.
با نگاهي به بندهاي سند اقتصاد مقاومتي دانشگاه ها يكي از مهمترين مكان هايي به شمار مي آيند كه در يك برنامه دراز مدت نقشي اساسي را براي تحقق اقتصاد مقاومتي خواهند داشت.
توجه اين موضوع مسئولان قرارگاه اقتصاد مقاومتي شهرداري را بر آن داشت تا با حضور در دانشگاه پيام نور استان اصفهان و گفتگو پيرامون تحقق اقتصاد مقاومتي راهي هموار براي اين مهم در سطح شهر اصفهان ترسيم كنند.
در اين جلسه محمدرضا جان نثاري، دبیر قرارگاه اقتصادمقاومتی شهرداری اصفهان با اشاره به عنوان «قرارگاه اقتصاد مقاومتي شهرداري» گفت: قرار گاه یک اسم نیست بلكه به معناي مكاني براي انجام كاري جهادي است.
وي افزود: اقدام و عمل نيز از ساختار قرارگاهي شروع می شود و سعي شده خود قرارگاه بر ضد خودش، بوسيله تهيه مكان هاي جديد عمل نكند.
جان نثاري با اشاره به اينكه مقام معظم رهبری از سال 1389 موضوع اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند، گفت: هر چیزی که ايشان راجع به اقتصاد مقاومتی فرموده بودند پیگیری و از این فرمایشات 30 محور اصلی براي عمل به آنها در شهرداري استخراج شد که نکات کلیدی راجع به اقتصاد مقاومتی بود.
جان نثاري سند اقتصاد مقاومتي را تنها سند مورد استناد بالادستي در حوزه عمل به اقتصاد مقاومتي دانست و گفت: اين سند مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام بود که مقام معظم رهبری آن را به قوا ابلاغ فرمودند و شامل 24 بند است.
جان نثاري حاصل جمع بندي هاي بدست آمده از بيانات رهبر معظم انقلاب و بند هاي سند اقتصاد مقاومتي را بدست آمدن 10 محور اصلي براي فعاليت هاي شهرداري اصفهان در اين حوزه دانست و گفت: اولين بند سند اجرايي شهرداري در اين حوزه ، عدم خريد اجناس خارجي است كه مشابه آن در كشور وجود دارد.
وي اضافه كرد: اين مسئله به قدري در شهرداري جدي گرفته شده است كه فاكتورهاي اجناس خارجي وصول نخواهد شد.
دبیر قرارگاه اقتصادمقاومتی شهرداری اصفهان اضافه كرد: صرفه جويي و دوري از اسراف، دانش بنيان بودن فعاليتها و مديريت انرژي هم از ساير بندهاست.
جان نثاري با اشاره به پنجمين بند سند راهبردي شهرداري در حوزه اقتصاد مقاومتي افزود: موضوع مديريت صحيح منابع مالي با توجه به اينكه شهرداري يك سازمان مبتني بر درآمد_ هزينه است بسيار مورد توجه قرار گرفته است.
وي ادامه داد: هم افزايي دستگاهي، افزايش ارزش افزوده از طريق استفاده از زيرساخت ها و اصلاح نظام درآمدي شهرداري هم از ديگر بندهاي اين سند است.
دبیر قرارگاه اقتصاد مقاومتی شهرداری اصفهان تصريح كرد: شفاف سازي نظام پولي و مالي شهرداري و همينطور فرهنگ سازي و گفتمان سازي اقتصاد مقاومتي از آخرين بندهاي اين سند است كه در دستور كار شهرداري قرار دارد و براي تحقق هر كدام از اين ها سعي داريم از ظرفيت دستگاه هاي مختلف استفاده كنيم.
وي در ادامه صحبت هاي خود با اشاره به اينكه اشتغال و توليد دو موضوع مهمي هستند كه توسط رهبر انقلاب بدان تاكيد شده است، گفت: شهرداري اصفهان درصدد است تا با توجه به تاكيد رهبر معظم انقلاب، زمينه اشتغال و توليد را هم فراهم سازد.
جان نثاري تصريح كرد: به همين منظور امروز به سراغ نخبگان دانشگاهي آمده ايم تا از نظرات شما استفاده كنيم.
وي افزود: شهرداري در اكثر حوزه هاي شهري ورود پيدا كرده است و مي تواند زمينه اشتغال را فراهم كند اما بايد از تجربيات دانشگاهيان كه يكي از اركان مهم تحقق اقتصاد مقاومتي نيز هستند استفاده كرد چراكه باهمكاري آنان مي توان شاهد رونق اقتصاد بود و شهرداري آمادگي لازم براي همكاري با دانشگاه ها را در اين زمينه دارد.