کد خبر:۵۹۸۳۲۳
دستیار تخصصی طب سنتی ایران تشریح کرد

سوختن چربی‌های ذخیره بدن در حرکت‌های سریع و قدرتی

دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: در حرکت‌های سریع و قدرتی چربی‌های ذخیره بدن بیشتر مصرف می‌شود و در ورزش کندتر یا استقامتی قندهای ذخیره بیشتر مصرف می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد انصاری‌پور با بیان اینکه در یک تقسیم‌بندی, ورزش به ورزش عام و ورزش خاص تقسیم می‌شود، اظهار کرد: ورزش عام مثل کشتی، پیاده‌روی و اسب‌سواری که نفع آن به تمام بدن می‌رسد و ورزش خاص مثل خواندن خطوط ریز و مشاهده مناظر زیبا که نفع آن به چشم می‌رسد؛ شنیدن الحان خوش و صدای آبشار ورزش گوش است و تیراندازی با کمان ورزش دست‌هاست.

 

دستیار تخصصی طب سنتی ایران ادامه داد: البته در هر ورزشی چه عام و چه خاص، تحلیل انرژی و کاهش بافت چربی از بدن وجود دارد اما ورزش خاص عضو خاصی را تقویت می‌کند.

 

انصاری‌پور تصریح کرد: تقسیم‌بندی دیگر ورزش در طب نیاکان تقسیم‌بندی از نظر سرعت حرکات، طول مدت ورزش و قوت یا شدت انجام حرکات است, سرعت یعنی اینکه فاصله 100متری را در چند ثانیه طی کنند و قدرت یعنی اینکه وزنه 20کیلوگرمی را بلند می‌کنند یا وزنه 40کیلوگرمی و مدت زمان ورزش هم که بیانگر ورزش قدرتی و استقامتی است که آیا فرد دوی صد متر شرکت می‌کند یا دوی ماراتون؛ هر کدام از این سه شاخص به زیاد، کم و متوسط تقسیم می‌شود پس از نگاه طب ایرانی 27 نوع ورزش وجود دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: دو نفر فاصله صدمتری را یکی در زمان 30 و دیگری در 70 ثانیه طی می‌کند؛ تفاوت اثر ورزش روی بدن این دو نفر باید دید به چه‌میزان است و وقتی که دو نفر یک مسیر را با سرعت متفاوت طی کنند کسی که سریع‌تر حرکت کند چربی بیشتری می‌سوزاند به‌عبارت دیگر در حرکت‌های سریع و قدرتی چربی‌های ذخیره بدن بیشتر مصرف می‌شود و در ورزش کندتر یا استقامتی، قندهای ذخیره بیشتر مصرف می‌شوند اما در همین ورزش کُند وقتی که به‌اندازه کافی طولانی و مستمر شود نیز چربی‌ها مصرف می‌شوند از دیدگاه طب نیاکان ورزش‌های قدرتی سبب تقویت عضلات می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار