اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
سالاری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: سومین جشنواره فرهنگ ملل با رویکرد مشهد 2017 با هدف ایجاد یک پل و تعامل بین فرهنگها و ملل مختلف بین دانشجویان خارجی تحصیل کننده در دانشگاه فردوسی مشهد طراحی شده است.
وی بیان کرد: در سالهای قبل تعداد دانشجویان خارجی این دانشگاه 400 دانشجو از هشت کشور، در سال گذشته900 دانشجو از 14 کشور و اکنون دارای 1500 دانشجو از 23 کشور دنیا است.
عضو هیات علمی گروه بهداشت مواد غذایی دانپزشکی دانشگاه فردوسی مشهدفرهنگ غذایی را یکی از مهمترین علل ارتباط فرهنگها دانست و افزود: رویکر ما در این مسابقه این است که با چشیدن غذاهای فرهنگهای مختلف به تاریخ آن ملل پی ببریم.
سالاری ادامه داد: برای دانستن تاریخ یک ملت شاید نتوانیم بناهای تاریخی آن را در دانشگاه فردوسی مشهد بیاوریم اما با مطرح شدن مشهد به عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام فضای مناسبی فراهم شده تا تعامل بین فرهنگی در مهد علمی خراسان و در دانشگاه فردوسی مشهد اتفاق بیفتد.
وی در خصوص ارزیابی غذاها، گفت: طی جلسات با دانشجویان آیتهایی را به عنوان ارزیابی به آنها اعلام کردیم و از هر کشور سه غذا اراده شد و به طور کلی 60 نوع غذا برای ارائه به مسابقه ارائه شد.
مدیر مسابقه غذای ملل در خصوص داوریها، بیان کرد: داوری این مسابقه را داورهای بین المللی بر عهده دارند و برای به حداقل رساندن خطاها دو داور از آلمان و روسیه، دو نفر آشپز بین المللی که غذاهای بین المللی را طبخ میکنند و دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مرتبط با غذا که جنبه علمی غذا را مورد بررسی قرار دهند انتخاب کردیم.
سالاری استفاده حداقلی از روغن در طبخ غذا، طعم و ظاهر خوش، محلی و جدید بودن غذا، سادگی و قابلیت طبخ آسان و و صرفه اقتصادی و گران نبودن غذا را از ملاکهای ارزیابی غذاها دانست و گفت: در پایان این مسابقه به سه غذای برتر جوایزی اهدا شد.