کد خبر:۶۰۲۶۱۶
پیرهادی مطرح کرد

واریزی دولت برای حمل و نقل عمومی در تهران؛ تقریبا هیچ!

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران گفت: پرداخت‌نکردن سهم دولت به شهرداری تهران در زمینه حمل‌ونقل عمومی و افزایش بی‌رویه خودرو از جمله علل تشدیدکننده ترافیک پایتخت است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن پیرهادی با اشاره به معضل ترافیک و مشکلات حاصل از آن در پایتخت اظهار داشت: جمعیت بالای شهر، افزایش بی‌رویه خودرو و کمبود در سامانه‌های اصلی حمل و نقل عمومی از جمله علل تأثیرگذار در ترافیک تهران است.

 

عضو هیئت رئیسه شورای شهر با بیان اینکه در این رابطه دولت در دو حوزه کوتاهی داشته، اضافه کرد: طبق قانون 50 درصد هزینه حمل‌ونقل عمومی تهران باید ازسوی دولت تأمین شود، این در حالی است که دولت فعلی حتی یک ریال از این سهم قانونی را نپرداخته است و مجموع بدهی انباشته‌شده دولت‌ها به شهرداری تهران نزدیک به 16 هزار میلیارد تومان است.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر ناوگان اتوبوسرانی به 19 هزار دستگاه اتوبوس جدید نیاز دارد، بودجه مترو به‌سختی تأمین می‌شود و از سویی احداث هر کیلومتر خط مترو‌، 240 میلیارد تومان هزینه نیاز دارد که در طول این سال‌ها شهرداری تهران به‌تنهایی اقدام به این کار کرده و دولت هیچ کمکی نکرده است.

 

عضو پارلمان شهری با انتقاد از شیوه مدیریت دولت گفت: دولت از آنجا که نتوانسته با اعمال مدیریت صحیح، شرکت‌های خودروسازی را به سوددهی برساند، با اقدامات فوریت‌دار و وام‌های مختلف و طرح‌های تحویل فوری خودرو، تعداد وسائل نقلیه سطح شهر را به‌صورت بی‌رویه افزایش می‌دهد و تنها به‌فکر خالی کردن انبار خودروسازها است، به‌طوری که این موضوع در سال گذشته، اعتراض شهردار تهران را به‌همراه داشت و این موضوع خیابان‌های تهران را به پارکینگ تبدیل کرده است.

 

پیرهادی در پایان به تهران سما گفت: تهران با داشتن نزدیک به 9 میلیون جمعیت، یک ابرشهر محسوب می‌شود. حل معضل ترافیک تنها در حوزه ‌شهرداری تهران نیست بلکه باید بار اصلی آن به دوش دولت و انجام تعهدات آن باشد که اگر این تعهدات از سوی دولت اجرایی نشود دیگر راه چاره‌ای برای ترافیک تهران وجود نخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار