کد خبر:۶۰۵۰۴۰
محمد حسین بابایی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو؛

مردم انقلابی و شهیدپرور ایران از جنس مردم کوفه نیستند

عضو فعال کمیسیون سیاسی جاد کاشان گفت: روحانی بداند مردم انقلابی و شهیدپرور ایران از جنس مردم کوفه نیستند که از حمله دشمن بترسند و واقعیت‌ها و مشکلات دولتشان را نبینند.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمد حسین بابایی، عضوفعال کمیسیون سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان کاشان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، بدون شک یکی از دستاوردهای دولت یازدهم برای کشور ایجاد دیپلماسی مذاکرات بود که موجب ارتباط ایران با سایر کشورها و از بین بردن ایران هراسی در منطقه بوده است؛ اما دولت یازدهم بداند آنچه را به عنوان نتایج برجام در سبد دستاوردهای خود می چیند، خون شهدای گمنام و فداکاری است که برای دفاع از مرزهای کشور جان خود را سپر گلوله قرار دادند.


 وی افزود: آقای روحانی بداند مردم انقلابی و شهیدپرور ایران از جنس مردم کوفه نیستند که از حمله دشمن بترسند و واقعیت ها و مشکلات دولتشان را نبینند.


عضوفعال کمیسیون سیاسی جاد کاشان تصریح کرد: همه می دانند مسیر چند ساله مذاکرات با قدرت های ۵+۱ تنها برای رفع تحریم ها بوده است نه جنگ تلاش روحانی برای موفقیت آمیز جلوه دادن نتایج برجام در مناظرات انتخاباتی که طبق فرمایش رهبری خسارت محض بوده عملی بی شرمانه است.


بابایی ادامه داد: روحانی بداند گزینه های نظامی آمریکا برای ملت ایران ترسی نداشته و نخواهد داشت؛‌ زیرا آمریکا در بخت آزمایی های چندساله خود در ضربه زدن نظامی به ایران مثل حمله سکوهای نفتی، هواپیمای مسافربری، صحرای طبس و پس از یازده سپتامبر آغاز جنگ باافغانستان و عراق به اعتراف خودشان جز شکست نتیجه دیگری برایشان نداشته است. بنابراین ترساندن مردم از دشمنی شکست خورده عملی ناپسند است.


وی گفت: روحانی بدانند بهتر است به جای ادامه روند گزارشات دروغین از برجام صادقانه به اشتباهات خود اعتراف کنند؛ چرا که مردم ایران خون شهیدان را فراموش نخواهند کرد.


عضوفعال کمیسیون سیاسی جاد کاشان خاطرنشان کرد: جمع کردن رای از طریق پامال کردن خون شهیدان برای روحانی امری محال هست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار