زارع، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: رئیس دولت یازدهم و معاون اول او به دنبال این بودند که مردم را از نامزدهای انقلابی بترسانند و آنها را طوری جلوه دهند که این سه نفر همان دولت نهم و دهم هستند و اگر بیایند دوباره دیوار می کشند. البته دولت نهم و دهم اشکالاتی داشته است اما مناظره سوم مناظره اقتصادی بود و دولت یازدهم بعد از چهار سال گزارشی از عملکرد خود را باید ارائه می داد ولی از ابتدای جلسه به شکل زننده ای رقیب را تخریب کرد. در حالیکه باید به این پرداخته می شد که چرا چک برجام قابلیت نقد ندارد یا چرا پرونده کرسنت بعد از سال ها و تحمیل هزینه های هنگفت هنوز حل و فصل نشده است. شاید با تشویش ذهن مردم بتوان رأی به دست آورد اما باید بعد از رأی آوردن در مقابل همین مردم پاسخگو بود.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مورد فضای مناظرات تلویزیونی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه تحرکات انتخاباتی و مناظره ها تمام می شود اما آنچه به یاد مردم می ماند بداخلاقی افراد در مناظرات است.
وی به شیوه اجرای مناظرات اعتراض کرد و گفت: در این مناظرات مجری جز کاغذ خوانی و انتخاب قرعه نقش دیگری نداشت اما باید زمانی که بحث از مسائل اقتصادی منحرف می شد به نامزدها برای برگشت دوباره به بحث تذکر می داد، همچنین سؤالات حیطه اقتصادی اصلا قوی نبودند و باید پرداخت بیشتری می شدند.
زارع در مورد تأکید رهبری در مورد امنیت انتخابات گفت : ما تجربه سالهای 78 و 88 را داریم که در آن عده ای قلیل بر طبل دوقطبی سازی و اختلاف دروغین کوبیدند، در سال 88 شکست خود را نپذیرفتند و علیه نظام اسلامی طغیان کردند، حاضر نشدند در اثبات حرف خویش مدرکی ارائه کنند و قانون را نادیده گرفتند و پیروزی خود را قبل از ستاد انتخابات کشور خود جلوی دوربین ها اعلام کردند و گفتند اگر غیر از ما کس دیگری پیروز باشد حتما تقلب است، از این دست حرکات بعد از انتخابات امسال هم بعید نیست اما از صورت های دیگر بر هم زدن امنیت مثل ایجاد درگیری های طرح ریزی شده بین مردم نباید غافل بود و باید همه مردم کمک کنند فضا را آرام نگه دارند و در زمین دشمن بازی نکنند.