اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از وزارت علوم، محمدحسین امید، از تبدیل موضوع خیّرین و حامیان علم و فناوری به گفتمانی غالب در آموزش عالی و تثبیت این گفتمان در تمامی ارکان آموزش عالی کشور خبرداد.
وی با یادآوری برخی اقدامات صورت گرفته در سالیان اخیر در حوزه خیّرین و واقفین؛ برنامه ریزی های انجام شده در ستاد خیّرین را در درجه اول معطوف به تبیین و ترویج موضوع خیّرین و حامیان علم و فناوری جهت تبدیل آن به یک گفتمان معرفی کرد.
قائم مقام وزیر علوم در ستاد خیّرین با اشاره به عزم راسخ وزارت علوم برای ارتقای سهم وقف و امور خیریّه در حوزه آموزش عالی، موضوع بهره مندی از ظرفیت های مردمی در توسعه زیرساخت های آموزش عالی و ارتقای مشارکت و حمایت های مردمی در عرصه علم و فناوری را یکی از مهم ترین برنامه های وزارت علوم عنوان کرد.
امید با یادآوری وظایف تدوین شده برای ستاد خیّرین وزارت علوم، مهم ترین رسالت این ستاد را بسترسازی و سیاستگذاری برای استفاده بیش از پیش حوزه آموزش عالی و عرصه علم و فناوری کشور از ظرفیت های عظیم مردمی عنوان کرد.
وی یادآور شد: برنامه ریزی و اقدامات صورت گرفته از جانب ستاد خیّرین در چند سال گذشته موجب حرکت دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری و مراکز آموزش عالی و پژوهشی در این مسیر شده است.
قائم مقام وزیر علوم در ستاد خیّرین یادآور شد: مسئله استفاده از ظرفیت های مردمی و توانمندی های خیّرین برای توسعه زیرساخت های آموزش عالی کشور، آن هم به صورت هدفمند و سراسری فقط چند سالی است که طرح و پیگیری شده ولی در همین مدت محدود، توفیقات خوبی به دست آمده است.
امید خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ریزی ها و اقدامات صورت گرفته در چند سال اخیر، خوشبختانه موضوع گفتمان خیّرین و حامیان آموزش عالی که تلاش زیادی برای تبیین و ترویج آن در دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری صورت گرفت، کاملاً تثبیت شده است.