کد خبر:۶۱۵۱۸۳
احمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

کسانی که شعار «نه غزه، نه لبنان» سر می‌دادند در مسیر پرتگاه حرکت کردند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس گفت: کسانی که روزی فکر می‌کردند آرمان فلسطین از بین خواهند رفت و شعار «نه غزه، نه لبنان؛ جام فدای ایران» سر می‌دادند، در مسیر پرتگاه حرکت کردند.

احمدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: کسانی که روزی فکر می کردند آرمان فلسطین از بین خواهند رفت و شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران را سر می دادند، حالا فهمیده اند که چه اشتباه بزرگی کرده اند و حرکت آنها در مسیر پرتگاه بوده است.

 

وی افزود: در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که با تدبیر امام خمینی (ره) به نام روز جهانی قدس نامگذاری شده، مردم کشورمان بار دیگر با قدرت بیشتری دوشادوش تمام مسلمانان و آزادی خواهان جهان در راهپیمایی ضد ضهیونیستی روز قدس شرکت می کنند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس به حمله موشکی سپاه به مواضع تروریست های داعش و پیام های این حمله به آمریکا، اسرائیل و سران مرتجع عرب اشاره کرد و گفت: پیام این حمله این بود که استراتژی منطقه ای جمهوری اسلامی ایران از حالت تئوری و زیر میز به استراتژي عملی و روی میز تغییر کرده و باید این شرایط و تغییرات را همه متوجه باشند.

 

احمدی با بیان اینکه با این اقدام سپاه، سران مرتجع برخی کشورهای عرب همچون عربستان دیگر نمی توانند بی پروا علیه کشورمان گستاخی و زیادی خواهی کنند، اظهار کرد: پیام دیگر حمله موشکی سپاه این است که ان شاءالله همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند که اسرائیل تا 25 سال آینده نابود می شود، این اتفاق خواهد افتاد. چون با این اقدام همه متوجه شدند که جمهوری اسلامی ایران مرزهای استراتژیک و ژئوپولتیک خود را تا مرزهای سرزمین های اشغالی گسترش داده است.

 

وی گفت: اهمیت روز قدس امسال با توجه به شرایطی که اسرائیل، عربستان و دیگر متحجرین منطقه دارند، از سالهای گذشته مهمتر است و مردم ما با قدرت بیشتری حضور پیدا خواهند کرد و نشان می دهند که با وحدت خود می توانند در مسائل مهم بین المللی هم اثرگذار باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار