کد خبر:۶۱۵۲۱۴
رفعتی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

امنیت کشورهای اسلامی با قطع دستان اسرائیل و آل سعود برقرار می‌شود

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه گفت:‌ امنیت کشورهای اسلامی با قطع دستان اسرائیل و آل سعود در منطقه برقرار می‌شود.

رفعتی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از آمریکا و آل سعود به عنوان ریشه تمام گروه‌های تروریستی در منطقه نام و برد و گفت: امنیت کشورهای اسلامی تنها با قطع دستان اسرائیل و آل سعود در منطقه برقرار می شود.

 

وی افزود: با توجه به اینکه اکثر کارشناسان و تحلیلگران معتقدند که به سال آخر عمر داعش در منطقه نزدیک شده ایم، لازم است که امسال با برگزاری هرچه پرشکوهتر روز جهانی قدس، بار دیگر مسئله فلسطین را به مسئله اول جهان اسلام تبدیل کنیم.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه گفت:‌ در سالهای گذشته دشمنان اسلام و در راس آنها آمریکای جهانخوار و صهیونیست جهانی، میلیاردها دلار سلاح و تجهیزات جنگی به خاورمیانه تزریق و صدها هزار انسان را به خاک و خون کشیدند و میلیون ها نفر را آواره کردند تا مسئله فلسطین را به حاشیه ببرند و اکنون که در اجرای این نقشه شکست خوردند و داعش نفس های آخر خود را می کشد، لازم است از ظرفیت هایی مثل حشد الشعبی عراق برای مقابله با اسرائیل و ارسال سلاح به کرانه باختری استفاده کنیم.

 

رفعتی بیان کرد:‌ امنیت ملت ما با حل شدن مسئله فلسطین ارتباط نزدیکی دارد، چون پشت همه فتنه های جهان و به خصوص منطقه خاورمیانه، غده سرطانی اسرائیل قرار دارد.

 

وی گفت:‌ تا ریشه تمام تروریست های منطقه که همین رژیم غاصب صهیونیستی و آل سعود هستند، کنده نشود، باید هرسال منتظر ایجاد گروه های تروریستی مختلف مثل طالبان، داعش و الشباب باشیم.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبائی گفت:‌ مردم با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز قدس می توانند بار دیگر امید تمام مستضعفان و پابرهنگان جهان را برای نابودی اسرائیل زنده و موجی در جهان اسلام ایجاد کنند تا ان شاءالله اسرائیل و آل سعود در آن غرق شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار