آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۷۵۸۶
رئیس پژوهشگاه شاخص‌پژوه در گفتگو با خبرگزاری دانشجو؛

چرا پژوهشگاهی که جواز فعالیت از دولت یازدهم داشته، اکنون باید تحت فشار وزارت علوم منحل گردد!؟

محمودزاده، رئیس پژوهشگاه شاخص‌پژوه در جمع تجمع‌کنندگان امروز در مقابل وزارت علوم گفت: ما از معاونت آموزشی وزارتخانه، دکتر شریعتی نیاسر می‌خواهیم که پاسخ دهند چگونه پژوهشگاهی که تا سال ۹۴ مجوز جذب دانشجو از دولت یازدهم دریافت می‌کرده است امروز تحت فشار قرار می‌گیرد که باید منحل گردد!؟

محمودزاده رئیس پژوهشگاه شاخص پژوه در جمع تجمع‌کنندگان به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: پژوهشگاه شاخص پژوه با مجوز رسمی و قطعی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری طی قراردادی در وزارت علوم دولت نهم و هیئت امنای قبلی دانشگاه به مدت ۳۰ سال، در دل دانشگاه اصفهان شکل گرفت و در سال ۸۷ ابتدا  گروه پژوهشی آن تشکل شد و در ادامه در سال ۸۹ به مرکز پژوهشی ارتقا یافت سپس در سال ۹۱ با مجوز رسمی وزارت علوم در قالب پژوهشکده اقدام به جذب دانشجوی پژوهش محور در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری کرد.

 

رئیس پژوهشگاه شاخص پژوه افزود: پژوهشگاه شاخص پژوه از ابتدا تاکنون افتخارات زیادی کسب کرده است و برترین پژوهشگاه کشور در حوزه دکتری پژوهش محور است. رسالت اصلی پژوهشگاه شاخص پژوه تولید علم و اجرایی کردن سیاست‌های ابلاغی رهبری در حوزه علم و فناوری و تجاری سازی علوم  و صادرات است و هم اکنون مبتنی بر فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگاه ۱۰ خط تولید محصولات دانش‌بنیان را راه‌اندازی کرده است. همچنین پزوهشگاه موفق به کسب بسیاری از افتخارات  در همین دولت شده است به گونه‌ای که در سال ۹۲ در حوزه تجاری سازی علوم توسط همین وزارتخانه به عنوان پژوهشگاه برتر انتخاب شد و در اسفندماه ۹۵ توس وزارت کار به عنوان برترین مرکز کارآفرینی استان تهران شناخته شد.

 

محمود زاده در ادامه افزود متاسفانه وزارت علوم در یک اقدام ناگهانی مجوز قطعی و رسمی پژوهشگاه را لغو  و منحل اعلام کرد و ۳۰۰ دانشجوی ارشد و دکتری این پژوهشگاه را بدون هیچ دلیل قانونی به حالت معلق در آورد. متاسفانه با تعویض ریاست دانشگاه اصفهان در اسفند ماه ۹۲ با روی کار آمدن دولت یازدهم مشکل ‌آفرینی برای پژوهشگاه آغاز گردید و ریاست فعلی دانشگاه اصفهان دکتر طالبی اعلام داشته است من مصوبات ریاست قبلی، وزارتخانه دولت قبل و هیئت امنای قبلی دانشگاه را قبول ندارم لذا باید پژوهشگاه منحل گردد، این در حالی است که تاکنون پژوهشگاه خدمات زیادی داشته و هزینه‌های زیادی را هم اعضای این پزوهشگاه متقبل شده‌اند.


وی در ادامه گفت: وزرات علوم در اقدامی نادرست بندهای پذیرش دانشجویان بورسیه را حذف کرده و اعلام داشته است این افراد بعد از چهار سال تحصیل دوباره باید آزمون ورودی بدهند در حالی که تمام مجوزهای رسمی جذب این دانشجویان وجو دارد. میلیاردها تومان در طول این سال‌ها هزینه شده است که عملکرد بسیار درخشان پژوهشگاه را هم در همین مدت اندک در پی داشته است اما با تعویض دولت‌ها و ریاست دانشگاه سیاسی‌بازی‌ها و حاشیه درست کردن برای پژوهشگاه شروع شد.


وی افزود ما از معاونت آموزشی وزارتخانه دکتر شریعتی نیاسر می‌خواهیم که پاسخ دهند چگونه پژوهشگاهی که تا سال ۹۴ مجوز جذب دانشجو از دولت یازدهم دریافت می‌کرده است امروز تحت فشار قرار می‌گیرد که باید منحل گردد!؟

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار