اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
عرفان احسانی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: ۱۸ تیرها، همیشه آزمون های دشواری برای نظام اسلامی ایران بوده است از سال ۵۹ کودتای نوژه گرفته تا سال ۷۸ حادثه کوی دانشگاه. نمونه های بسیار کوچکتر از این غائله ها توانسته بسیاری از کشور های بزرگ را سرنگون کند.
وی افزود: هردو این غائله ها از جنس و تفکرات خاصی پیروی کردند، یکی با نظامی گری درهم شد و دیگری با اجتماع و دانشجو گره خورد. در هردو این ماجرا ها هدف جدا سازی امت از ولایت فقیه در الویت اصلی بوده است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان تصریح کرد: با نگاهی به گذشته درمی یابیم، دشمنان بخش اعظم سرمایه گذاری خود، در راستای فروپاشی جمهوری اسلامی ایران را به داخل کشور معطوف کرده اند؛ به طوری که الویت سازمان سیا در سال ۵۹ کودتا از داخل بوده تا جنگ به رهبری صدام حسین. تیر ۷۸ آغاز حرکت بسار خطرناکی توسط دشمن بود، اینبار نسل جوان و دانشجو مورد هجوم قرار گرفت.
احسانی افزود: در زمانی که تفکرات ضد انقلابی و مارکسیستی دیگر در جامعه طرفداری نداشت، دشمنان دانشگاه ها را برای بستر کار و سنگر حزبی خود انتخاب کردند. دانشجویانی را که شیفته شعارها خود کرده بودند را قربانی افکار پوچ خود ساختند؛ اما پیوندی اعتقادی که امت ایران با رهبر خود دارند، ناگسستنی است. بعد از سه روز از غائله کوی دانشگاه با چنین جمله ای از طرف مقام معظم رهبری اثرات آن خنثی می شود: که ای سید و مولای ما پیش خدای متعادل شهادت ده که ما در راه او تا آخرین نفس ایستاده ایم"
وی تصریح کرد: دانشجو باید بدنبال واقعیت های روزگارش برود، نه بدنبال حرف ها و شعارها. دانشجو نباید محیط باز دانشگاه را تبدیل به خانه احزاب ها کند. مسیر اصلی دانشجو این است که خود فکر کند، خود تصمیم بگیرد و خود اجرا کند...این ماهیت دانشجو است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان گفت: حادثه کوی دانشگاه برای دانشجویان پیامی به خصوص داشته و آن اینکه نسل جوانی که انقلاب را به چشم ندیده و آرمان های آن را درک نکرده اند، امروز مورد هجوم و توجه دشمن قرار گرفته است. این نگاه را مقام معظم رهبری سال پیش تر به مسئولان و دانشجوها نشان دادند و جوانان را که مدافعان انقلاب و ارزش ها هستند را افسران جنگ نرم لقب نام نهادند.
احسانی بیان داشت: تنها راه غلبه بر دانشجو اثر گذاشتن بر باورها و ذهنیاتش است که اثرات آن بر تصمیم گیری های آنها نقش می بندد و همین تصمیم ها سرنوشت سرزمین و مملکت آنها را رقم می زند.