رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: سازمان تامین اجتماعی در سه ضلع بیمه ای، درمانی و اقتصادی با توجه به شرایطی که در سال ٩٢ و به هنگام تحویل دادن به دولت یازدهم داشت، از نقطه بحران فاصله گرفته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن صادقی افزود: در واقع کارنامه سازمان تامین اجتماعی باید در چند مقطع تاریخی مورد بررسی قرار گیرد تا در ارتباط با عملکرد چهارساله گذشته این سازمان توضیح جامع تری را ارائه داد.
حسن صادقی با بیان این که روند هدایت سازمان تامین اجتماعی در دوره مدیریتی ٤ ساله اخیر به شکلی کارآمد نمود پیدا کرده و قابل تقدیر است، گفت: امیدواریم که با حمایتهای دولت و همفکری شرکای اجتماعی و تعهدات نسبت به تامین اجتماعی شاهد بهبود هرچه بیشتر این سازمان در قالب چهارساله آینده باشیم.
وی ادامه داد: تلاشهای سازمان تامین اجتماعی در مجموع و مخصوصاً در حوزه درمان قابل چشم پوشی نیست و شایان ذکر است که در این حوزه و در بخش هتلینگ بیمارستانهای ملکی تامین اجتماعی شاهد تحولات بسیار مثبتی هستیم.
انتظارات حوزه تامین اجتماعی در دولت آینده
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری تصریح کرد: انتظارات در خصوص مسیر حرکتی سازمان تامین اجتماعی در آینده این است که قوانین متعددی که به نوعی منابع این سازمان را هدف گیری کرده اند مورد بازبینی قرار گیرند.
این فعال کارگری با اشاره به اینکه دولت دوازدهم باید به گونهای در هدایت سازمان تامین اجتماعی اثر گذار باشد که سایر نهادها و حوزهها اجازه دست اندازی به اموال تامین اجتماعی را نداشته باشند، اظهار کرد: در حوزه قوه مقننه این انتظار از مجلس وجود دارد که از تصویب قوانینی که به تامین اجتماعی تحمیل شده، بار این سازمان را سنگین کرده و تعهدات آنرا را بدون پشتوانه مالی و منابع پایدار افزایش میدهد پرهیز کند و اگر امروز مشکلی در این زمینهها وجود دارد، وجود این نوع نگاهها به سازمان تامین اجتماعی است.
وی اضافه کرد: دولت دوازدهم باید به تعهدات خود در حوزه پرداختیهای به سازمان تامین اجتماعی عمل کند.
حسن صادقی با بیان اینکه این انتظار از قوه قضائیه وجود دارد که بیش از پیش از منابع تامین اجتماعی صیانت کرده و تامین اجتماعی را در گرفتن مطالبات از حوزههای مختلف یاری رسان باشد، ادامه داد: در حوزه کارفرمایی نیز این انتظار وجود دارد که کارفرمایان تامین اجتماعی را نقطه بازدارنده تلقی نکنند و این دید را نسبت به این سازمان داشته باشند که تامین اجتماعی نقطه قوت نظام اجرایی، نظام اقتصادی و تولید و صنعت کشور است و این سازمان را باید موتور محرک اقتصاد کشور تلقی کنیم.
صادقی در ادامه افزود: تصور ارکان نظام و دولت در خصوص تامین اجتماعی این است که این سازمان، نهادی ثروتمند است و باید کلید حل مشکلات سیاسی کشور قرار گیرد و این در حالی است که تامین اجتماعی را باید کلید حل مشکلات توسعه کشور بدانیم و در حراست، حفاظت و تقویت آن همت گماریم.
وی یادآور شد: اگر سازمان در کنار بی توجهیها روزی به شرایط صندوق فولاد گرفتار شود، شاهد ضربه به کشور خواهیم بود و اگر شاهد این نوع نگاه تحمیلی در قالب قوانین و برداشت غیرمحاسبه شده از منابع سازمان در آینده نیز باشیم پاشنه آشیل جامعه خواهد بود.
این فعال حوزه کارگری افزود: امیدواریم نگاهها در دولت دوازدهم در مجموع نگاه حمایت از سازمان تامین اجتماعی باشد و این سازمان بتوانند مانند گذشته به تعهدات خود در قبال بیمه شدگان، بازنشستگان، کارفرمایان و مستمری بگیران عمل کند.