کد خبر:۶۲۰۸۳۴
ایرجیکجوری مطرح کرد
شرکت بیش از ۶۰ هزار دانشجو در مسابقات قرآنی دانشگاهها
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: بیش از ۶۰ هزار دانشجو در مسابقات قرآنی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور شرکت کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست هماهنگی سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، با حضور فضلالله ایرجی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد؛ بنابراین گزارش، ایرجیکجوری در این نشست گفت: بیش از ۶۰ هزار دانشجو در مسابقات قرآنی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور شرکت کردند.
وی همچنین ضمن اشاره به مشارکت دانشجویان در جشنوارههای قرآنی اظهار داشت: خوشبختانه جشنوارههای قرآنی از پایدارترین و پرمخاطبترین جشنوارهها و فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و هنری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم همچنین مسابقات قرآنی را به عنوان برنامهای فرهنگی، ماندگار و مستمر خواند و یادآور شد: اولین دوره مسابقات قرآنی دانشجویان از سال ۱۳۶۲ آغاز شد و تا به امروز به صورت مستمر در ۳۱ دوره برگزار شده است.
وی گفت: در حال برنامهریزی و تدارک چنین جشنوارههایی برای اساتید و کارکنان دانشگاههای کشور هستیم تا بتوانیم برنامههای قرانی خود را در سطح دانشگاهها به صورت گستردهتر پیگیری کنیم.
ایرجیکجوری جشنوارههای قرآنی را فراگیر خواند و تاکید کرد: تجربه برگزاری جشنواره قرآنی دانشجویان در استانهایی که شیعه و سنی در کنار هم زندگی میکنند به برنامهریزان ثابت کرد وحدت و همدلی موجود در جامعه و در آن استانها، در محیطهای علمی مثل دانشگاهها هم وجود دارد.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: جشنواره رضوی نیز یکی دیگر از برنامههای این وزارتخانه برای دانشگاههاست که در سال گذشته در ۱۵ دانشگاه اجرا شد و امسال در ۳۲ دانشگاه کشور برگزار میشود.
رشید جعفرپور رئیس اداره فعالیتهای قرآنی وزارت علوم در ادامه جلسه گفت: در سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، حدود ۴۰۰ دانشجو از دانشگاههای سراسر کشور حضور خواهند داشت.
جعفرپور افزود: براساس آمار، ۳۵۰ هزار دانشجو که حدود ۱۰ درصد دانشجویان کشور را تشکیل میدهند در این جشنواره شرکت کردند که پس از طی مراحل دانشگاهی، استانی و منطقهای به این مرحله رسیدند.
وی بیان کرد: این جشنواره ویژه دانشجویان در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در ۶ بخش آوایی، هنری، پژوهشی، ادبی، فناوری و معارفی و در ۳۵ رشته مختلف مانند، تلاوت، طراحی پوستر، خوشنویسی، وبلاگ نویسی، تذهیب، عکس، تواشیح و... برگزار میشود.
وی اعلام کرد: در پایان از ۶۶ دانشجوی برگزیده قرآنی در این جشنواره تقدیر به عمل خواهد آمد.
همچنین در این نشست احکام اعضای کمیتههای جشنواره به مسئولان کمیتهها، اعطا شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.