آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۴۹۱۷
معاون وزیر نفت خبر داد

واردات روزانه ۱۱.۵ میلیون لیتر بنزین برای تأمین نیاز مصرفی

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از رسیدن متوسط مصرف بنزین کشور به ۷۹ میلیون لیتر و واردات روزانه ۱۱. ۵ میلیون لیتری برای تأمین نیاز بنزین مصرفی کشور در سال ۹۶ خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «عباس کاظمی» مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه بهینه سازی پالایشگاه نفت تبریز با شرکت‌های طراحی و ساختمان نفت ایران و SK کره جنوبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پیش از این شرکت‌های متعددی همچون دایلم و هیوندای از کره جنوبی در پروژه‌های پالایشی نفت ایران حضور داشتند، اما این برای نخستین بار است که شرکت SK کره قصد سرمایه گذاری و حضور در پروژه‌های پالایشی ایران را دارد.

وی افزود: با سرمایه گذاری این شرکت و همکاری آن با شرکت‌های ایرانی در پالایشگاه تبریز، میزان نفت کوره در این پالایشگاه به زیر ۲ درصد خواهد رسید که موفقیت بزرگی است.

معاون وزیر نفت در پاسخ به سوالی در خصوص میزان مصرف بنزین در کشور اذعان داشت: میانگین مصرف بنزین از ابتدای سال جاری تا امروز که حدود ۱۳۵ روز از سال می‌گذرد، روزانه ۷۹ میلیون لیتر بوده که در برخی روز‌ها مصرف بنزین بیش از این بوده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ذخایر بنزین هم در خصوص بنزین سوپر و هم در خصوص بنزین معمولی، ذخایر مناسبی است و در مجموع بالای یک میلیارد لیتر بنزین ذخیره شده در کشور داریم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در پاسخ به سوالی در خصوص میزان واردات برای تأمین نیاز مصرفی کشور گفت: در ۱۳۵ روز ابتدایی سال به طور متوسط روزانه کمتر از ۱۲ میلیون لیتر و در حدود ۱۱.۵ میلیون لیتر بنزین وارد کشور شده است.

وی افزود: امسال واحد بنزین سازی فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس نیز به مدار بهره برداری وارد شده و بنزین تولیدی این واحد در بخش مصرف توزیع شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر روزانه ۷ میلیون لیتر بنزین در این پالایشگاه تولید می‌شود که امیدواریم در شهریور ماه این رقم به ۱۱ میلیون لیتر در روز برسد.

وی ادامه داد: مجموعا از ابتدای به مدار بهره برداری وارد شدن واحد بنزین سازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس تا امروز ۳۰۰ میلیون لیتر بنزین تولیدی این پالیاشگاه در کشور توزیع شده است.

معاون وزیر نفت در خصوص قراردادهای پیش رو در صنعت پالایش نفت کشور گفت: قرارداد تجاری پالایشگاه اصفهان و پالایش تبریز امضا شده و در خصوص قراردادهای پالایشگاه تهران و بندرعباس هم پیشرفت‌های خوبی در مذاکرات دیده می‌شود و با فاینانس کننده‌ها در حال مذاکره هستند؛ واجب است این قرارداد‌ها امضا شود تا سال ۱۴۰۴ مازوت تولیدی پالایشگاه‌ها به کمتر از ۱۰ درصد برسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار