آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۵۸۴۰
دانشجوی معترض رشته پرستاری مطرح کرد

طرح تربیت پرستار بیمارستانی جان مردم را به خطر می‌اندازد/ بیدار و محکم تا حذف این طرح ایستاده‌ایم

یکی دانشجویی معترض دانشگاه جندی شاپور اهواز گفت: تنها حاصل طرح تربیت پرستار بیمارستانی، تربیت افرادی با توانایی‌های اندک و محدود می باشد که سرانجام آن به خطر افتادن جان مردم است.
امیرکارگر نماینده دانشجویان معترض به طرح تربیت بیمارستانی پرستاران، در دانشگاه جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: ساعات اولیه یکشنبه اخیر، دانشجویان به همراه برخی از اعضای هیئت علمی محترم در مخالفت با طرح پرستار بیمارستانی تجمع کردند.
وی در ادامه در خصوص دلایل اعتراض دانشجویان افزود: این طرح در وهله اول جان بیمار و مردم را تهدید می‌کند. چرا که تنها حاصل این طرح ، تربیت افرادی با توانایی‌های اندک و محدود می‌باشد. ما در عجب هستیم کسانی که دست به اجرای چنین طرحی زدند، آیا از عواقب خطرناک و خطر آفرین آن بی‌اطلاع بوده‎‌اند، که با آن موافقت کرده و خواستار اجرای آن شده اند؟ آیا برای این افراد،جان بیمار ارزشی نداشته و آن را به توهم و سخنانی که هیچ گاه صحت آن‌ها مشخص نشد(مبنی بر کمبود پرستار) ترجیح می‌دهند؟! باید از این افراد پرسید اگر کمبود پرستار وجود دارد، چرا تا این حد پرستار بیکار داریم(بر طبق آمار و اسناد رسمی) و اگر هدفتان خدمت به جامعه است،چرا با ایجاد خطر می‌خواهید این اقدامات را به کرسی بنشانید!؟
کارگر در ادامه عنوان کرد: اقداماتی که از سوی وزیر بهداشت و بانیان این طرح در حال اجرا می‌باشد، تنها یک دلیل دارد و آن نیز مخالفت با رشته‌ی مقدس پرستاری است. وزیر محترم بهداشت و دست اندرکاران آنان می‌توانند از راه‌های دیگر و صد البته بهتر، نقایص را جبران کنند، طوری که هم ارزش و منزلت رشته‌ی پرستاری حفظ شود و هم کمکی برای ارائه‌ی خدمت هر چه بهتر به مردم باشد. اما اگر قصد آن‌ها مقابله با پرستاری است،هم‌اکنون بگوییم، این کار فقط و فقط به ضرر شماست. تنها باعث افزایش ناراحتی بیشتر درون جامعه می‌شوید. چرا که در سرانجام این طرح، مردم از عوارض و عواقب خطرناک آن آسیب می‌بینند.
دانشجوی پرستاری دانشگاه جندی شاپور اهواز ادامه داد: متاسفانه و صد البته تعجب آورتر از همه این است که در ۱۵ مرداد ماه ۹۶ توافقی بین نظام پرستاری و وزارت بهداشت در میان گذاشته شده است، که طبق آن می‌بایست تعداد دانشگاه‌های کشور از ۱۳ دانشگاه به ۱۰ دانشگاه کاهش یابد و ۱۰ دانشگاه باقی‌مانده،اگر طبق بررسی های لازم شرایط مناسب را نداشته باشند،یک سال به آن ها مهلت بازسازی و تجهیز نمودن بیمارستان،داده می‌شود و بعد از آن،بایستی دانشجوی پرستار بیمارستانی پذیرش نمایند!!
وی اعلام کرد: ما اساتید و دانشجویان تحت هیچ شرایطی زیر بار این توافق نمی‌رویم. چرا که این توافق به معنای قبول کردن طرح پرستار بیمارستانی می باشد. ما با اساس طرح مخالفیم و تمام تلاش خود را می‌کنیم که طرح نام برده از ریشه و اساس از میان برداشته شود. زیرا با این توافق نظام پرستاری طرح مجددا بعد از یک سال به روی کار آمده و تمامی زحمات ما برای نپذیرفتن طرح پرستار بیمارستانی به هیچ مبدل می‌شود و به عبارتی آش همان آش می شود و کاسه همان کاسه!!!
کارگر در نهایت بیان کرد: امروز و بیشتر از هر زمان دیگری ما دانشجویان بیدارتر از گذشته و محکم تر از دیروز در برابر این طرح و طرح‌های دیگری که تنها به کیان پرستاری خدشه وارد می‌سازند، ایستاده‌ایم و از استقامت و مقاومت خود دست نمی‌کشیم. زیرا خوب می‌دانیم که راهمان راه درست و مقاومتمان،مقاومتی مقدس است و توصیه می‌کنیم از جهد و تلاش بیهوده‌ی خود دست بکشید،زیرا انرژی و وقت خود را تلف می‌کنید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار