کد خبر:۶۲۶۹۹۸
ذوالنور در مخالفت با کلیات کابینه دوازدهم:

مشکلات کشور با «حلوا حلوا» گفتن حل نمی‌شود/ مگر وزیر ۸ ماهه می‌تواند تحول آفرین باشد

نماینده مردم قم گفت: نمی‌توان ژست طرفداری از هنرمندان را گرفت، اما برای حل مشکل آن‌ها تلاشی نکرد، مشکلات کشور با «حلوا حلوا» حل نمی‌شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مجتبی ذوالنور نماینده مردم قم در جریان روند رأی اعتماد به کابینه پیشنهادی دولت دوازدهم و در مخالفت با کلیات آن، اظهار داشت:‌ای کاش رئیس جمهور با توجه به اینکه در طول ۴ سال یکبار چنین جلسه‌ای تکرار می‌شود نظرات مخالفان و موافقان را می‌شنید.

وی افزود: به اقای روحانی می‌گویم شما دولت اولیه نیستید دولت دوم در استمرا دولت اول است‌ای کاش گزارشی از عملکرد ۴ ساله ارائه می‌دادید که برنامه‌های دولت جدید در استمرار آن‌ها باشد امروز ما خیلی تشابهی بین این دو مقطع چهار ساله نمی‌بینیم.

نماینده مردم قم تصریح کرد: توجه به وعده‌ها مهم است؛ روحانی امروز گفت: در تعیین کابینه فشاری بر او وارد نشده، اما کمی بعد گفت: سه کاندیدای زن انتخاب کرده بودم، اما در اثر فشار‌ها این امکان فراهم نشد که آن‌ها را به مجلس معرفی کنم.

وی ادامه داد: حداقل به حرمت شان دانشگاهیان و جامعه علمی باید وزیر علوم معرفی می‌شد اگر ما برای این جایگاه حساس بخواهیم مسئولی انتخاب کنیم این مسئول باید علمی انتخاب می‌شد که کم هم نداشتیم.

ذوالنور اظهار داشت: حوزه فرهنگ که همواره دغدغه رهبر و مراجع عظام بوده کجای برنامه دولت قرار دارد؟، بودجه‌های قرآنی در کجای برنامه دولت است؟ بنده اگر انتقادی مطرح می‌کنم به معنی آن نیست که نمیخواهیم با دولت همکاری نکنیم.

این نماینده مجلس گفت: در خصوص فرهنگ باید بگویم که دولت تن‌ها دو برنامه در برنامه ششم داشت در واقع این تلاش مجلس بود که چندین مورد برنامه در آن اضافه کرد؛ ولنگاری فرهنگی متاسفانه در مدیریت کشور دیده می‌شود وقتی رئیس جمهور میگوید مسئول بهشتی و جهنمی شدن افراد نیستیم این یعنی ولنگاری فرهنگی.

ذوالنور تاکید کرد: نمی‌توان ژست طرفداری از هنرمندان، خبرنگاران و جامعه هنری را گرفت، اما برای حل مشکل آن‌ها تلاشی نکرد، مشکلات کشور با «حلوا حلوا» حل نمی‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار