آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۱۳۷
از سوی محققان دانشگاه امیرکبیر؛

کتاب « مهندسی بافت شبکیه چشم» منتشر شد

از سوی محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر کتابی در سیستم‎های رهایش دارو در درمان بیماری‌های شبکیه چشم منتشر شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،کتاب «مهندسی بافت شبکیه چشم» تدوین دکتر فتح الله مضطرزاده و دکتر آزاده سپهوندی توسط انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر منتشر شد.

شبکیه‌ی چشم بافتی بسیار پراهمیت و حساس در دستگاه بینایی محسوب می‌شود و هنگامی‌که عارضه‌ای در شبکیه رخ می‌دهد، خطر آسیب به کل سیستم بینایی به وجود می‌آید.

مهندسی بافت شبکیه، نسبت به سایر راه‌های درمانی، با ایجاد یک گستردگی می‌تواند تمام کننده‌ی نقایص موجود در سایر راه‌های درمانی باشد. در این کتاب خلاصه‌ای از مطالعات انجام شده در مهندسی بافت شبکیه از جمله انتخاب سلول پیش‌ساز، استفاده از فاکتورهای خارجی و انحلال‌پذیر برای جهت‌دهی به تمایز سلولی به‌صورت برون‌تنی و هم‌چنین استفاده از ترکیب سلول‌ها و پلیمر‌ها برای مهندسی بافت شبکیه، مرور شده است.

در درمان بیماری‌های شبکیه روش‌های غیرتهاجمی یعنی عاری از عمل‌های جراحی، همواره موردنظر و تأکید بیماران و محققین بوده‌است. سیستم‌های رهایش دارو به بخش خلفی چشم با دو رویکرد به ایمپلنت‌ها و ساختارهای نانومهندسی تقسیم می‌شوند که در بخش انتهایی این کتاب به توضیح کامل این سیستم‌ها، در درمان بیماری‌های شبکیه‌ی چشم پرداخته شده است.

به دلیل ظرافت‌های موجود در بافت شبکیه در درمان، روش‌های غیر از عمل‌های جراحی همواره مورد نظر محققین بوده است. به همین دلیل استفاده از سیستم‌های رهایش دارو بسیار حائز اهمیت است.

این کتاب در ۴، فصل یکم:شبکیه چشم، فصل دوم:بازسازی شبکیه، فصل سوم:مهندسی بافت شبکیه، فصل چهارم:سیستم‌های رهایش کنترل شده‌ی دارو به قسمت خلفی چشم می‌باشدو به توضیح کامل این سیستم‌ها در درمان بیماری‌های شبکیه چشم پرداخته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار