طرح بوفه الکترونیکی مدارس به طور آزمایشی برای اولین بار در تعدادی از مدارس ناحیه 7 مشهد اجرا میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلسه آشنایی با بوفه الکترونیک امروز در ناحیه ۷ آموزش و پرورش مشهد مقدس برگزار شد.
محمدرضا کمالی مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۷ مشهد مقدس ضمن حمایت از طرح ابتکاری بوفه الکترونیک مدارس گفت: عدم توجیه طرح برای همکاران و نیروای خدمات و اولیای دانشآموزان، احتمال شکست طرح را در پی خواهد داشت پس طرح را ابتدا به صورت پایلوت در چند آموزشگاه کلید میزنیم و بعد به بسط آن میپردازیم.
وی، یکی از مزایای این طرح را نظارت اولیاء به خرید فرزندانشان از بوفه مدارس عنوان کرد و گفت: برنامه غذایی مناسب و سالم برای تغذیه دانشآموزان به تفکیک جنسیت (پسر و دختر) و نیز مقاطع مختلف میتواند از دیگر مزایای این طرح باشد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۷ مشهد، لزوم اجرای این طرح را مواردی همچون عدم فرصت کافی خانوادهها برای تهیه یک چاشت سالم و کامل در منزل و نیز نداشتن نظارت کافی به لحاظ بعد اقتصادی دانست و افزود: وجود صفهای طولانی بوفه مدارس فرصت استراحت، تفریح و استفاده از سرویسهای بهداشتی و حتی فرصت خوردن مواد خوراکی که از بوفه خریداری شده را از دانشآموزان خواهد گرفت.
وی ادامه داد: نیروهای زحمتکش خدماتی، یکی از وظایفشان ایجاد محیط آرام در ساعت تفریح برای همکاران است که به علت مشغول بودن در بوفه عملا نمیتوانند به خوبی از وظایف خود بر آیند.
کمالی در ادامه گفت: نرم افزار مورد نظر این طرح را بر روی کامپیوتر یا گوشی همراه نصب کرده و اولیای دانشآموزان میتوانند بدون حضور فیزیکی در مدارس برای فرزندانشان از بوفه مدارس خرید کنند.
وی افزود: از مزایای دیگر این طرح این است که میتوانیم رژیم صحیح و سالمی را با توجه به منحنی رشد دانشآموزان با مشورت کارشناسان و مربیان بهداشت برنامهریزی کنیم و مدیران مدارس نیز میتوانند با بوفه الکترونیکی، مقدار سرمایهگذاری، فروش، سود و ... را کنترل و بر اساس آن، منابع مالیشان را مدیریت کنند.
در این جلسه توجیهی لایقی نیز به عنوان ارائه دهنده طرح بوفه الکترونیک، مزایای این طرح را شامل «عدم فرصت کافی برای خرید در زمان ساعت تفریح»، «وجود صفهای طولانی برای خرید»، «مشکل باقی ماندن پول خرد برای دو طرف»، «عدم اتلاف وقت زنگ تفریح برای مبادلات پولی بین دانشآموزان و فروشنده بوفه»، «دقت و نظارت بیشتر در ارائه مواد غذایی بهداشتی به دانشآموزان»، «در دسترس بودن سرایدار در زمان ساعت تفریح برای همکاران مدرسه» و «نظارت خانوادهها بر خرید انواع مواد غذایی» اعلام کرد.