آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۸۶۴۱
سوم شهریورماه؛

گود مسابقه شریفی‌ها برای دانش آموزان/ نادکاپ برای آشنایی با فناوری‌های نوین برگزار می‌شود

روز جمعه سوم شهریورماه بیست و یکمین مسابقات ملی دانش آموزی نادکاپ شریف در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز جمعه سوم شهریور ماه بیست و یکمین مسابقات ملی دانش آموزی نادکاپ شریف در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود. این مسابقه ،دانش آموزان را با حوزه علوم فناوری نوین آشنا می‌کند.برای آشنایی بیشتر با روند اجرای  مسابقه و حمایت هایی که از طرح‌های برتر در این مسابقه می‌شود با هادی اسماعیلی، دبیر اجرایی نادکاپ شریف به گفتگو پرداختیم.

اسماعیلی در ابتدا به تشریح روند برگزاری مسابقه پرداخت و گفت: نادکاپ یک مسابقه آموزشی برای دانش آموزان است که فرآیند آن در مدارس انجام می‌شود به این صورت که دانش آموزان دوره‌های آموزشی علوم نوین مانند نانو، زیست فناوری، رباتیک و میکروالکترونیک، هوافضا، نجوم، ماشین‌های سوخت شیمیایی و برنامه نویسی اندروید را در مدارس می‌گذرانند.

وی افزود: در این مسابقه سعی شده علومی که در ترند اول دنیا قرار دارند به دانش آموزان آموزش داده شود و در هر استان نماینده‌ای داریم که این نماینده بعد از اتمام دوره‌ها با اخذ یک آزمون عملی نمایندگانی را برای این مسابقه معرفی می‌کند.

دبیر اجرایی نادکاپ شریف توضیح داد: استانداردهای این آزمون توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف تدوین شده و آنچه اتفاق می‌افتد این است که دانشگاه شریف از طریق پژوهشکده‌های دانشگاه میان سنجی بالادستی را انجام می‌دهند.

وی در ادامه بیان داشت: به عنوان مثال در حوزه هوافضا نیاز به پهپاد داریم که براساس این نیازسنجی ساده سازی برای فهم دانش آموزان صورت می‌گیرد. همچنین در بخش رباتیک شهری این نیاز وجود دارد که فرهنگ ترافیک به دانش آموزان اطلاع رسانی شود تا آن را رعایت کنند براساس ساده سازی که در پژوهشکده دانشگاه شریف انجام می‌شود به دانش آموزان مفاهیم آموزش داده می‌شود.

اسماعیلی با اشاره به لزوم آموزش نیازهای بالادستی توضیح داد: به این ترتیب دانش آموزان با نیازهای بالادستی آشنا شده و اهداف خود را در جهت آن هماهنگ کرده و در همان سو حرکت می‌کنند.

وی در خصوص روند انتخاب دانش آموزان توضیح داد: از اوایل سال تحصیلی آموزش ما در استان‌ها شروع می‌شود که ما با کمک نماینده‌ای که در هر استان داریم ضمن آموزش به دانش آموزان از آن‌ها براساس پارامترهای مشخص شده و مدون، با آزمون عملی پایش می‌کنند که البته این آزمون در سطحی بسیار پایین‌تر از آزمون اصلی نادکاپ شریف می‌باشد و پس از آن نمایندگان هر استان در مسابقه اصلی که روز جمعه برگزار می‌شود حضور می‌یابند.

گود مسابقه شریفی‌ها برای دانش آموزان/ نادکاپ برای آشنایی با فناوری‌های نوین برگزار می‌شود

دبیر اجرایی نادکاپ شریف به حمایت ستادهای معاونت علمی فناوری رئیس جمهور از طرح‌های برگزیده اشاره کرد و افزود: ستادهای معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور کمک زیادی به طرح‌های برگزیده می‌کند به این ترتیب که ما طرح‌های برگزیده را به آن‌ها معرفی می‌کنیم.

وی اضافه کرد: به عنوان مثال باشگاه نانو که زیر نظر ستاد ویژه فناوری نانو فعالیت می‌کند از طرح‌های دانش آموزان تاکنون حمایت هایی داشته و در نوزدهمین مسابقه نادکاپ شریف سه طرح برگزیده به این باشگاه رفت. همچنین ستاد توسعه فناوری‌های نرم معاونت علمی از طرح هایی که قابلیت اجرایی داشته باشند حمایت می‌کند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه امسال برای اولین بار در شهریور ماه این مسابقات برگزار می‌شود، گفت: تا سال پیش فقط یک دوره در هر سال تحصیلی این مسابقات را برگزار می‌کردیم، اما به دلیل استقبال زیاد دانش آموزان تصمیم گرفتیم که دو بار در سال آن را برگزار کنیم و امسال اولین سالی است که شهریور ماه نیز این مسابقات را در دانشگاه شریف داریم.

وی با اشاره به آمار شرکت کنندگان در مسابقه گفت: به دلیل اینکه دوبار در سال این مسابقات برگزار می‌شود در شهریور ماه حدود هزار نفر اعلام آمادگی کردند، اما در اسفند ماه بیش از ۳۰۰۰ نفر در این مسابقات شرکت می‌کنند.

دبیر اجرایی نادکاپ شریف ادامه داد: هیئت داوران از اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف می‌باشند و پارامترهای مشخصی برای داوری وجود دارد در دوره تابستان نادکاپ شریف ۲۳ بخش داریم که در هر بخش سه طرح به عنوان طرح برگزیده انتخاب خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بیست و یکمین مسابقه ملی دانش آموزی نادکاپ شریف با حضور دانش آموزان از سراسر کشور روز جمعه سوم شهریور ماه برگزار می‌شود که در همان روز نتایج اعلام و مراسم اختتامیه نیز برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار