آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۹۰۱۵
در دیدار با خانواده شهید دانشجوی مدافع حرم مطرح شد

تکلیف ما اطاعت از امر رهبری است/ اخلاص و ادب دو ویژگی شاخص شهید زارع بود

در حاشیه دیدار رئیس و اعضای ستاد کنگره شهدای دانشجوی استان قم با خانواده دانشجوی شهید مدافع حرم عبدالصالح زارع پدر شهید زارع از قول شهید گفت: احزاب و گروه‎‌ها و افراد می‏‌روند، ولی تکلیف ما اطاعت از امر رهبری است که خیر دنیا و آخرت را برای ما دارد.
تکلیف ما اطاعت از امر رهبری استبه گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو دکتر محمدرضا یوسفی رئیس کنگره شهدای دانشجوی استان قم در دیدار اعضای کنگره بزرگداشت شهدای دانشجوی استان قم با خانواده شهید مدافع حرم عبدالصالح زارع گفت: افتخار و فخر و عزت و امنیت ما وابسته به ایثار و فداکاری و خون پاک شهداست و اگر امروز فرهنگ اسلامی را حاکم بر جامعه خود می‎بینیم به خاطر همین شهدای پاک است.

یوسفی تصریح کرد اگر صبح تا شام، مردم جامعه ما در راه شهدا گام بردارند جای دارند که لحظات خود را صرف این راه کنند. خط مشی ما خط مشی اسلام و امام حسین(ع) و مقام معظم رهبری است و مهمترین الهامات از زندگی امام حسین خط سرخ شهادت است؛ این خط، منجی اسلام است زیرا اگر فرهنگ حسینی نبود جهان اسلام با بزرگترین بلاها درگیر بود.

رئیس کنگره شهدای دانشجوی استان قم بیان کرد اگر خط سرخ شهادت نبود در همین روزها مشخص نبود چه بلایی به سر اسلام می‎آمد.

در این ماسم محبی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی  استان قم گفت: ما در برابر شهدا هیچ نیستیم. همه برکت‌ها از وجود شهداست. اجر پدر و مادر شهدا کمتر از خود شهدا نیست. زیر سایه ولایت فقیه شهدا عزت پیدا می‌کنند.

در ادامه پدر شهید عبدالصالح زارع با روایت خاطراتی از این شهید والامقام گفت: شهید عبدالصالح، به معنای واقعی کلمه مخلص و باادب بود و این ادب مثال زدنی وی که هیچ‌گاه در حضور والدین خود احساس راحتی نمی‌کرد و همیشه در حال رعایت ادب بود و همچنین اخلاص عجیبی که در زندگی داشت او را به این مقام رساند.

وی تصریح کرد این شهید والامقام هیچ‌گاه منتظر امر کسی برای کار مثمر ثمر نبود و همیشه در ساعات مختلف شبانه روز برای اعتلای اسلام و انقلاب اسلامی در تلاش بود و یک لحظه از فکر شهادت در راه خدا غافل نبود و من و مادرش را همیشه به دعای برای شهادتش ترغیب می‎کرد.

برگه ماموریتش را امضاء نکرد تا نگویند شهدای مدافع حرم برای پول می‌روند

پدر شهید زارع بیان کرد وی بخاطر خدا و شهادت حتی در لحظات سخت جنگ دل از کودک یک ساله خود کند و حتی حاضر نشد صدای او را بشنود تا مگر پای او از این مجاهدت بایستند و به معنی کامل کلمه خود را وقف خدا کرده بود؛ او خواست و شهید شد، زیرا شهادت با خواست عمل حاصل می‎شود.

وی با اشاره به وصیت شهید و بیان خاطراتی در خصوص ویژگی‌های روحی شهید از جمله درک لحظه شهادت شهید از سوی مادر به واسطه ارتباط روحی عجیب نیز گفت: مهم‌ترین توصیه ما به مسئولان آن است که یک لحظه چشم از فرمان و امر رهبری برنگردانید زیرا احزاب و گروه‎ها وافراد می‏‌روند ولی تکلیف ما اطاعت از امر رهبری است که خیر دنیا و آخرت را برای ما دارد.

در ادامه مجتبی سیاری دوست شهید گفت: چندین سال توفیق داشتیم با این شهید عزیز در مقتل شهدای فکه با هم بودیم، پنج ویژگی بارز در این شهید عزیز  دیدم که عبارت بودند از: عشق به شهادت، عشق به ولایت، مودب بودن، اخلاص و اخلاق خوب. این ویژگی‌ها را بایستی در زندگی خودمان نهادینه کنیم. وی گفت: شهیدعبدالصالح خادم چندین ساله ظهر عاشورا در مقتل شهدای فکه بودند. و در خاطراتی که از خانواده ایشان مطرح شده است برگه ماموریتش را امضاء نکرد تا نگویند شهدای مدافع حرم برای پول می‌روند.

در پایان این مراسم نیز دکتر  محمدرضا یوسفی با ذکر این مطلب که خاطرات خانواده شهدا از این شهدای گرانقدر بزرگ‌ترین درس اخلاق برای همه ما است با اهدای لوحی از صبر و تلاش مجدانه و مربیانه این خانواده معظم در پرورش عبدالصالح و مجاهد فی سبیل الله تجلیل و تقدیر کرد.

شهید عبدالصالح زارع در 26 فروردین ماه سال 1364 در خانواده‌ای مذهبی در شهرستان بابلسر متولد شد. تحصیلات ابتدایی، راهنمایی را در بهنمیر و دبیرستان را در بابلسر گذراند.

بعد از اتمام تحصیلات دیپلم، علی رغم تشویق اطرافیان به ادامه تحصیل در دانشگاه، با اختیار خود و با یقین کامل، عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را انتخاب نمود و در سال 82 وارد دوره درجه‌داری سپاه المهدی «عج» بابل شد.

با آغاز جنگ در سوریه در سال 94 برای دفاع از حرم‌های آل ‌الله «ع» و یاری جبهه مقاومت، آگاهانه عازم سوریه شد، اعزام داوطلبانه و حضور مداوم چند ماهه در جبهه سوریه، روحیه رزمندگی را در وجودش تثبیت کرده بود  و سرانجام در بهمن ماه ۹۴ در سوریه به شهادت رسید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار