به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن رحیم پور ازغدی شب گذشته در افتتاحیه سومین همایش فعالان کانونهای قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در پردیس علوم پزشکی مشهد گفت: قرآن خبرهای خوش و ناخوش را برای عالمیان شرح میدهد؛ بنابراین فهم موضوعات آن علاوه بر تلاوت قرآن باید همراه با تدبر و تأمل باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: زندگی در دنیا برای آماده شدن ملاقات با پروردگار است برای همین همه چیز باید در راستای این دیدار باشد.
این استاد دانشگاه ادامه داد: وارث زمین افراد صالح هستند و تمامی رژیمها و افراد فاسد قبل از قیامت از بین میروند. ما تعابیر قرآنی سنگینی در این زمینه داریم چرا که صحبت حق و باطل همیشه در قرآن بوده؛ که البته برخی افراد براین اعتقادند که همه چیز حق است و باطل وجود ندارد.
رحیم پور ازغدی با تاکید بر توجه به تمام آموزههای قرآن به عنوان عاملی بازدارنده از اختلاف، خشونت و برخی آسبهای اجتماعی خاطرنشان کرد: هر چه در قرآن وجود دارد حق است و هیچ باطلی در آن نیست و هر حرف حسابی و بخشی از حقی که در دیگر ادیان و مذاهب آمده، در قرآن نیز بیان شده است.
وی با بیان اینکه در این دنیا آسایش مطلق خلق نشده، مسیر دنیا را در یک حرکت تکاملی دانست و افزود: باید تا زمانی که فرصت باقی است از قلهها بالا رفت زیرا دنیا عمل است نه حصار و آخرت حصار است نه عمل، پس باید در همه مسائل مسیر ارتباط با خدا را روشن کرد.
در ادامه حسام الدین علامه، قائم مقام نظارت و برنامهریزی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزاری همایشهای فعالان کانونهای قرآن و عترت دانشجویان را سبب ارتقای سطح فنی شرکتکنندگان نسبت به قرآن و آموزههای دینی دانست و گفت: قطعا برگزاری کلاسها وکارگاههای آموزشی عمومی وتخصصی با محوریت و موضوع قرآن میتواند فعالان قرآنی را به اهداف مورد نظرشان نزدیکتر سازد.
وی بیان کرد: فعالان کانونهای قرآن وعترت دانشگاهها باید در مسیر فعالیتهای خود قدرت حل مساله داشته باشند و آن را در خود تقویت کنند چرا که این روش، به صورت یک فرایند و نظام در آمده است از این رو باید آن را بیاموزیم.
علامه با تاکید بر ارتقاء شایستگیهای فردی اعضای کانونهای قرآنی، گفت: شما فعالان کانونهای قرآنی باید به سمت مطالعه و کتابخوانی بروید وانس خود را با کتاب بیشتر کنید و اهل مطالعه باشید و باید برای پیشبرد اهداف معنوی و قرآنی خود، حتما اهل کتاب باشید و با حضور در کارگاهها وهمایشهای مختلف قرآنی، سطح معلومات و دانش قرآنی خود را افزایش دهید.
وی خطاب به فعالان کانونهای قرآن و عترت گفت: اگرمیخواهیم یک آینده درخشان و قرآنی بسازیم، باید بستر یک نظام تمدنی را بر مبنای اندیشه توحیدی ومهدوی ایجاد کنیم و برای این که ما یک سلطه معرفتی داشته باشیم در وهله نخست باید یک نظام حکمرانی معرفتی داشته باشیم و در این مسیر نیاز به دانشمندانی داریم که نظریه پردازیهای قوی میکنند از جمله مرحوم علامه طباطبایی که به واقع یک نظریه پرداز معرفتی و دینی بود. البته در سیستمهای غربی و در دانش معرفت غربی نیز دانشمندان و علامه هایی نظیر هگل و کانت بودند که به خوبی تئوری پردازی و نظریهپردازی میکردند.
قائم مقام نظارت و برنامهریزی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تاکید کرد: ما در حوزه سلامت ودین باید متخصصان سلامتی باشیم که آشنا به حوزه دین است اما قطعا اگر در تیممان متخصص دینی و عالم دینی آشنا با حوزه سلامت نباشند نمیتوانیم به اهدافمان نزدیک شویم و کارمان التفات و برداشتهایمان برداشتهای غیر روشمند میشود.
علامه بیان کرد: اگر شما فعالان قرآنی میخواهیدبه صورت تیمی جلو بروید باید سعی کنید نخبگان و کارشناسان هر علمی را در گروه تان داشته باشید و از تخصصهای آنها استفاده کنید و همچنین رویکرد مسالهیابی و مسلط شدن به تکنیکهای حل مساله را به خوبی بدانید و مداخلهگر چند بعدی خوبی باشید و از زوایای مختلف به یک مساله نگاه کنید نه این که یک جانبه به مساله بنگرید.