کد خبر:۶۲۹۰۹۴
در همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشجویان علوم پزشکی کشور مطرح شد:

رحیم پور ازغدی: تلاوت قرآن باید همراه با تدبر و تأمل باشد/ علامه: فعالان کانون‌های قرآنی انس خود را با کتاب بیشتر کنند

افتتاحیه سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در پردیس علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن رحیم پور ازغدی شب گذشته در افتتاحیه سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در پردیس علوم پزشکی مشهد گفت: قرآن خبرهای خوش و ناخوش را برای عالمیان شرح می‌دهد؛ بنابراین فهم موضوعات آن علاوه بر تلاوت قرآن باید همراه با تدبر و تأمل باشد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: زندگی در دنیا برای آماده شدن ملاقات با پروردگار است برای همین همه چیز باید در راستای این دیدار باشد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: وارث زمین افراد صالح هستند و تمامی رژیم‌ها و افراد فاسد قبل از قیامت از بین می‌روند. ما تعابیر قرآنی سنگینی در این زمینه داریم چرا که صحبت حق و باطل همیشه در قرآن بوده؛ که البته برخی افراد براین اعتقادند که همه چیز حق است و باطل وجود ندارد.

رحیم پور ازغدی با تاکید بر توجه به تمام آموزه‌های قرآن به عنوان عاملی بازدارنده از اختلاف، خشونت و برخی آسب‌های اجتماعی خاطرنشان کرد: هر چه در قرآن وجود دارد حق است و هیچ باطلی در آن نیست و هر حرف حسابی و بخشی از حقی که در دیگر ادیان و مذاهب آمده، در قرآن نیز بیان شده است.

وی با بیان اینکه در این دنیا آسایش مطلق خلق نشده، مسیر دنیا را در یک حرکت تکاملی دانست و افزود: باید تا زمانی که فرصت باقی است از قله‌ها بالا رفت زیرا دنیا عمل است نه حصار و آخرت حصار است نه عمل، پس باید در همه مسائل مسیر ارتباط با خدا را روشن کرد.

فعالان کانون‌های قرآنی انس خود را با کتاب بیشتر کنند 

در ادامه حسام الدین علامه، قائم مقام نظارت و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزاری همایش‌های فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشجویان را سبب ارتقای سطح فنی شرکت‌کنندگان نسبت به قرآن و آموزه‌های دینی دانست و گفت: قطعا برگزاری کلاس‌ها وکارگاه‌های آموزشی عمومی وتخصصی با محوریت و موضوع قرآن می‌تواند فعالان قرآنی را به اهداف مورد نظرشان نزدیک‌تر سازد.

وی بیان کرد: فعالان کانون‌های قرآن وعترت دانشگاه‌ها باید در مسیر فعالیت‌های خود قدرت حل مساله داشته باشند و آن را در خود تقویت کنند چرا که این روش، به صورت یک فرایند و نظام در آمده است از این رو باید آن را بیاموزیم.

علامه با تاکید بر ارتقاء شایستگی‌های فردی اعضای کانون‌های قرآنی، گفت: شما فعالان کانون‌های قرآنی باید به سمت مطالعه و کتابخوانی بروید وانس خود را با کتاب بیشتر کنید و اهل مطالعه باشید و باید برای پیشبرد اهداف معنوی و قرآنی خود، حتما اهل کتاب باشید و با حضور در کارگاه‌ها وهمایش‌های مختلف قرآنی، سطح معلومات و دانش قرآنی خود را افزایش دهید.

وی خطاب به فعالان کانون‌های قرآن و عترت گفت: اگرمی‌خواهیم یک آینده درخشان و قرآنی بسازیم، باید بستر یک نظام تمدنی را بر مبنای اندیشه توحیدی ومهدوی ایجاد کنیم و برای این که ما یک سلطه معرفتی داشته باشیم در وهله نخست باید یک نظام حکمرانی معرفتی داشته باشیم و در این مسیر نیاز به دانشمندانی داریم که نظریه پردازی‌های قوی می‌کنند از جمله مرحوم علامه طباطبایی که به واقع یک نظریه پرداز معرفتی و دینی بود. البته در سیستم‌های غربی و در دانش معرفت غربی نیز دانشمندان و علامه هایی نظیر هگل و کانت بودند که به خوبی تئوری پردازی و نظریه‌پردازی می‌کردند.

قائم مقام نظارت و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تاکید کرد: ما در حوزه سلامت ودین باید متخصصان سلامتی باشیم که آشنا به حوزه دین است اما قطعا اگر در تیم‌مان متخصص دینی و عالم دینی آشنا با حوزه سلامت نباشند نمی‌توانیم به اهداف‌مان نزدیک شویم و کارمان التفات و برداشت‌هایمان برداشت‌های غیر روش‌مند می‌شود.

علامه بیان کرد: اگر شما فعالان قرآنی می‌خواهیدبه صورت تیمی جلو بروید باید سعی کنید نخبگان و کارشناسان هر علمی را در گروه تان داشته باشید و از تخصص‌های آنها استفاده کنید و همچنین رویکرد مساله‌یابی و مسلط شدن به تکنیک‌های حل مساله را به خوبی بدانید و مداخله‌گر چند بعدی خوبی باشید و از زوایای مختلف به یک مساله نگاه کنید نه این که یک جانبه به مساله بنگرید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار