معاون فرهنگی دانشگاه آزاد گفت: تلاش میکنیم فرهنگ تحقیق مطالعه کار عملی در دانشگاه توسعه پیدا کند و یکی از شعارهای مهم دوره مدیریت جدید ارتقای کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی میباشد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام کلانتری، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد در نشست خبری که صبح امروز در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، گفت: قطعا در حوزههای خاص مانند علوم انسانی تکلیف بزرگی بر گردن همه دانشگاههای کشور است که شورای اسلامی شدن دانشگاهها و آموزش عالی شورای تحول در علوم انسانی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها گروههای آموزشی درون دانشگاهی در این حوزه مشغول فعالیت هستند.
وی افزود: این دانشگاه به عنوان بخش مهمی از آموزش عالی کشور از مجموعه سیاستها و برنامه هایی که در آموزش عالی قرار است انجام شود حمایت میکند و البته دستگاههای متعددی در کشور مشغول اسلامی کردن علوم انسانی هستند.
وی افزود: یکی از برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی کردن علوم انسانی میباشد که برنامه هایی نیز در این حوزه طراحی شده که به زودی در دانشگاه نهادینه میشود.
کلانتری تاکید کرد: تلاش میکنیم فرهنگ تحقیق مطالعه کار عملی در دانشگاه توسعه پیدا کند و یکی از شعارهای مهم دوره مدیریت جدید ارتقای کیفیت دانشگاه آزاد اسلامی میباشد.
وی با اشاره به اهمیت زبان فارسی توضیح داد: زبان فارسی تنها یک زبان نیست و میتواند یک فرهنگ باشد به همین دلیل از اهمیت ویژهای برخوردار است و ما باید کاری کنیم تا این زبان مرجع علمی دنیا باشد چنانچه در گذشته این زبان یک مرجع علمی در دنیا بود.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد ادامه داد: هیئت رئیسه دانشگاه آزاد به سمت اهداف خودش حرکت میکند و در حوزه مسائل فرهنگی نیز ساماندهی کارهای فرهنگی در دانشگاه انجام میپذیرد.
وی با اشاره به فعالیتهای سیاسی در دانشگاه توضیح داد: جلوگیری از هنجارشکنی سیاسی و فرهنگی در دانشگاهها یکی از اولویتهای ماست و با افرادی که در فضای سیاسی بازیهای سیاسی شکننده در دانشگاه و در فضای آموزش عالی انجام میدهند برخورد میکنیم.
کلانتری تصریح کرد: اولویت بعدی ما تقویت کیفی نیروهاست و یکی از فعالیتهای اصلی مدیریت فرهنگی این است که به یاری خداوند در حوزه باورها و اندیشهها و نهادینه کردن فکر و اندیشه ورزی در دانشگاه فعالتر باشیم. بر همین اساس تقویت استادان معارف اسلامی نیز در برنامهها گنجانده شده است.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص آتش به اختیار شدن دانشجویان توضیح داد: آتش به اختیار یعنی فعالیت خودجوش پاک و ما اهتمام داریم تا فعالیتهای دانشجویی و گروههای دانشجویی را در این حوزه فعالتر کنیم.
کلانتری در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشکده قرآن و عترت این دانشگاه نیز به صورت فعال آماده کمک به دانشجویان است و درس آموزش قرآن کریم نیز در این دانشگاه ارائه میشود در دوره جدید نیز محافل انس با قرآن را خواهیم داشت.