کد خبر:۶۳۰۰۵۹
رئیس مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت:

طرح سفیران نور انتظار ما را از کارکرد فعالان قرآنی در فضای دانشگاهی برآورده می‌سازد

رئیس مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت با تاکید بر این نکته که اگر شما به سمت فعالیت‌های قرآنی بروید این فعالیت‌ها جدی تر دنبال خواهد شد، گفت: رونمایی از طرح سفیران نور به عنوان یکی از نمادهای قرآنی تلاش دارد تا به واقع انتظار ما را از کارکرد فعالان قرآنی در فضای دانشگاهی برآورده سازد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی بحر العلوم در سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: در این دوره مسائل اجرایی و محتوایی جشنواره به دانشجویان و شورای مرکزی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها واگذار شد و این تجربه ای شد که در دوره های آتی نیز به جوانان اعتماد خواهیم کرد.

رئیس مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت آمادگی فعالان قرآنی در آستانه سال تحصیلی جدید را از اهداف این همایش عنوان و بیان کرد: حقیقت این است که بدون وجود شما، مرکز قرآن و عترت در دانشگاه ها فعالیت‌های ناقصی خواهد داشت و از نظر ما مهم‌ترین عنصر تاثیر گذار در این فعالیت‌ها ، حضور فعالان قرآنی در دانشگاه‌ها هستند.

وی با تاکید بر این نکته که اگر شما به سمت فعالیت‌های قرآنی بروید این فعالیت‌ها جدی تر دنبال خواهد شد، گفت: رونمایی از طرح سفیران نور به عنوان یکی از نمادهای قرآنی تلاش دارد تا به واقع انتظار ما را از کارکرد فعالان قرآنی در فضای دانشگاهی برآورده سازد.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت به سه هدف عمده در برگزاری سومین جشنواره فعالان قرآنی علوم پزشکی کشور اشاره کرد و افزود: جذب مخاطب هدف اصلی ما از برگزاری این جشنواره است و این نکته قابل توجه است که بدانیم وزارت بهداشت ۷۰۰ هزار کارمند، استاد و دانشجو دارد؛ که از این تعداد در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور در شیراز ۵۰ هزار نفر ثبت نام کردند.

وی، ارتقاء کیفی فعالیت‌های قرآنی را هدف دوم از برگزاری این جشنواره دانست و گفت: ما در دو دوره گذشته جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی که در مشهد و شیراز برگزار شد تلاش کردیم سطح کیفی فعالیت های قرآنی را بالا ببریم و این به منظور صرف هزینه به تنهایی نیست؛ بلکه تمامی جوانب کار در این حساسیت لحاظ شده است.

رئیس مرکز قرآن وعترت وزارت بهداشت هدف سوم از برگزاری جشنواره را تاثیر گذاری فعالیت های قرآنی دانست و گفت: تمامی تلاش های صورت گرفته جهت برگزاری این جشنواره ها و همایش ها رسیدن به هدف سوم، یعنی اثر گذاری فعالیت های قرآنی است؛ که اگر این سومین هدف اتفاق نیفتد دو هدف دیگر ابتر خواهد ماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار