احمد میرشاهی با اشاره به اهمیت تشخیص بیماریهای چشم، گفت: بررسیها نشان میدهد که حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد افراد دیابتی دچار اختلال در بینایی میشوند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد میرشاهی با اشاره به اهمیت تشخیص بیماریهای چشم، گفت: بررسیها نشان میدهد که حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد افراد دیابتی دچار اختلال در بینایی میشوند.
مسئول برنامه آموزشی شبکیه در بیست و هفتمین کنگره سالیانه چشم پزشکی ایران با عنوان این مطلب که یک سوم افراد دیابتی دچار عوارض شبکیه میشوند، افزود: از این تعداد، یک سوم به درمان احتیاج پیدا میکنند.
میرشاهی به عوارض چشمی ناشی از دیابت اشاره کرد و گفت: خون ریزی و ورم شبکیه، از عوارض دیابت است.
این استاد چشم پزشکی به عارضه «ماکولا» در اثر کهولت سن اشاره کرد و افزود: ماکولا یا لکه زرد همان قسمت حساس به نور شبکیه است که مسئولیت دید مستقیم و واضح را به عهده دارد و برای کارهای دقیق مثل خواندن و رانندگی منجر به دید بهتر میشود.
وی ادامه داد: ماکولا با افزایش سن تشدید میشود و در گروه سنی بالای ۶۵ سال شایعترین علت کاهش بینایی است که یکی از عوامل آن میتواند ارثی باشد.
میرشاهی افزود: از جمله بیماریهایی که به طور شایع باعث این وضعیت میشود، دیابت است. همچنین استعمال دخانیات و فشارخون بالا، به عنوان عوامل تشدید عارضه ماکولا است.