عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: معتقدم که در این چند سال وجهه کشورمان خراب شده و بسیاری از مبارزین در دیگر کشورها نیز به این موضوع اذعان داشتهاند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبر گزاری دانشجو، صبوری، عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی امروز در میزگرد دانشجویی برجام، تحریم و آینده پیش رو که با حضور نمایندگان اتحادیهها و تشکلهای دانشجوی در خبرگزاری ایسکا نیوز برگزار شد، گفت: غربیها ما را زیر مشت و لگد قرار دادهاند، اما با این وجود ما دست خود را بالا گرفتهایم و میگوییم برجام را نقض نمیکنیم. سوال این است که مگر چیزی هم باقی مانده است.
وی با بیان اینکه در جریان مذاکرات هستهای آقایان بچههای انقلابی را به خاطر نقد مذاکرات تحقیر میکردند و بعد ظرف ۲۰ دقیقه هم شاهد اقدام مجلس در قبال برجام بودیم، افزود: شاید از بین ۸۰ میلیون رهبر معظم انقلاب مخالف واقعی برجام بودند.
وی با تاکید بر اینکه باید از برجام عبرت بگیریم، تصریح کرد: باید افراد و جریاناتی که برجام را به اینجا رساندند بشناسیم در واقع اینها برجام را پذیزفتند و الان هم شروع کردهاند به ماله کشیدن آن.
صبوری با اشاره به اینکه همین آقایان طعنه میزدند و میگفتند نقد برجام به معنای نقد رهبری است، تصریح کرد: واقعیت این است کسانی هم که این حرف را میزدند افراد ظاهرالصلاحی هم بودند با این وجود یقه اولین کسانی را که باید گرفت همین افراد هستند. وی با اشاره به اینکه همین اعضای شورای نظارت بر برجام بودند که برجام را بر کشورمان تحمیل کردند، افزود: مسئولان در قوا و نهادهای مختلف میگویند که برجام تصمیم نظام بوده و این جای تحلیل دارد.
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی با بیان اینکه مجلس نقش اساسی در تحمیل برجام بر کشورمان داشته، گفت: جمهوری اسلامی ۴۰ سال شعار نه غربی نه شرقی سر داده است با این وجود امروز نمیشود یک دستمان در دست غربیها باشد و از طرفی به دامن شرق بیفتیم. سوال این است که تکلیف ما با این شعار چیست در هر حال نمیشود شعاری بدهیم و در عمل به گونهای دیگر عمل کنیم. باید به فکر وجهه ۴۰ ساله انقلاب اسلامی در بین ملتهای اسلامی و مستضعفین جهان هم باشیم.
صبوری اظهار کرد: اگر نماینده کشورمان در سازمان ملل فجایع میانمار را محکوم نکند ما نمیتوانیم ادعای حمایت از مستضعفین جهان را داشته باشیم. معتقدم که در این چند سال وجهه کشورمان خراب شده و بسیاری از مبارزین در دیگر کشورها نیز به این موضوع اذعان داشته اند.
وی تصریح کرد: ما هر چه هم امروز شعارهای سال ۵۷ را بدهیم ملتهای مسلمان چیز دیگری را میبینند. به عنوان نمونه وقتی وزیر امور خارجه ترکیه به میان آورگان مسلمان میانمار میرود وزیر امور خارجه کشورمان در فلان کنسرت در حال گرفتن عکس یادگاری است. وی با بیان اینکه ما نگرانیم که در میانمار با یک چچن جدید مواجه شویم، افزود: چرا دولت باید در بحث میانمار، کشمیر و بحرین سکوت کند به گونهای که صدای رهبر انقلاب را هم درآورند.