آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۴۴۳۱
سفیر اسبق ایران در ونزوئلا:

تا نام چاوز زنده است انقلاب ونزوئلا ادامه دارد/ آمریکای لاتین هرگز حیات خلوت آمریکا نخواهد شد

سبحانی با بیان اینکه امریکای لاتین هرگز حیاط خلوت امریکا نخواهد شد افزود: مقاومت ونزوئلا و نفت این کشور دو عاملی است که امپریالیست و نظام سلطه جهانی را علیه این کشور شورانده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو سبحانی سفیر اسبق ایران در ونزوئلا روز گذشته در مراسم هم بستگی ملت ایران و ونزوئلا که در سفارت خانه این کشور در تهران برگزار شد گفت: یادم میاد که فرمانده چاوز می‌گفت: مادربزرگم به من گفته است اگر دیوی دیدی از او نترس و انگشتان خود را در چشمان او فرو کن و ما دیدیم چگونه چاوز دو انگشتان خود را در دستان دیو شمالی یعنی امریکا فرو کردند.
وی افزود: چاوز جریانی را در امریکای لاتین راه انداخت که سال‌ها اثر آن باقی می‌ماند و این در حالی است که چاوز دیگر در بین ما نیست.
سبحانی با بیان اینکه امریکای لاتین هرگز حیاط خلوت امریکا نخواهد شد افزود: مقاومت ونزوئلا و نفت این کشور دو عاملی است که امپریالیست و نظام سلطه جهانی را علیه این کشور شورانده است.
سفیر اسبق ایران در ونزوئلا گفت: میلیون‌ها نفر در ونزوئلا زندگی می‌کردند که به حساب نمی‌امدند که کارت شناسایی هم نداشتند و از طرفی صد‌ها هزار نفر از نعمت سواد برخوردار نبودند و حتی نمی‌دانستند که نمی‌دانند بخوانند با این وجود چاوز برای این مردم مردی از آسمان بود.
وی بیان کرد: من آخرین روزهای چاوز را به دیدارش رفتم و او در حالی که بر روی یک تخت لاتینی نشسته بود با من صحبت می‌کرد. به او گفتم که امام خامنه‌ای شما را به مانند فرزندش دعا می‌کند و او نیز گفت: من این روز‌ها به خدا نزدیک شدم و بیشتر از گذشته دعا می‌کنم و به راهی که شروع کرده ام اعتقاد دارم.
سبحانی بیان کرد: صد‌ها رهبر در دنیا می‌آیند و می‌روند، ولی نام و راه چاوز همچنان برجسته و الگویی برای انقلابیون امریکا و بخش اعظمی از انقلابیون دنیا خواهد بود. در هر حال تا وقتی چاوز زنده است عدالت، مردم ونزوئلا و نهضت این کشور زنده هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار