آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۵۳۰۰

فعالیت های شاخص فرهنگی در دانشگاه آزاد اراک برند قرآن و عترت در کشور شد

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک گفت: جایگاه نهاد رهبری در دانشگاه تکیه گاهی برای فعالیت های فرهنگی است.


فعالیت های شاخص فرهنگی در دانشگاه آزاد اراک برند قرآن و عترت در کشور شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین جلسه شورای فرهنگی، دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با موضوع (نماز) با حضور عباسعلی حیدری سرپرست این دانشگاه و مسئولان ستاد اقامه نماز واحد ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزادسلامی در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک  برگزار شد.
عباسعلی حیدری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک با تقدیر از تلاش ها و زحمات مسول نهاد رهبری در بخش فرهنگی دانشگاه این جایگاه را تکیه گاهی قوی برای فعالیت های فرهنگی و ارائه اندیشه ها و افکار در این حوزه بسیار مهم برشمرد.
حیدری گفت:اگرهدف آفرینش را عبودیت بدانیم برترین نماد عبودیت بحث نمازاست.
سرپرست دانشگاه آزاد اراک با بیان اینکه خلوص نیت در ترویج فرهنگ دینی نقشی بسزا دارد و ما هرچه در این مهم کوشا باشیم نفوذ کلام بیشتر و رفتارمان اثر گذار تر خواهد بود افزود:به تعبیر امام علی (ع) آنکه میخواهد راهبر و امام مردم باشد باید قبل از تعلیم دیگران از تعلیم و تربیت خود آغاز کند لذا در اسلام توصیه به نفس همواره مقدم بر توصیه به غیربوده است.
وی ضمن تذکر این نکته که مسئولان و متولیان فرهنگی علی الخصوص پرچمداران اقامه نماز در جامعه بار سنگینی بر دوش دارند اظهار کرد:پذیرش چنین مسئولیتی نیازمند مراقبت از نفس است و باید رفتار و کردار و گفتارمان را مدیریت کنیم  و حتی در برخورد با دشمنان هم  هرگز جانب حق را رها نکنیم.
حیدری در پایان ضمن یادآوری فعالیت های شاخص فرهنگی در سال های قبل در واحد اراک که منجر به بنیانگذاری فعالیت های جامع  قرآنی با برند (قرآن و عترت)در سراسر دانشگاه های آزاداسلامی کشور و دیگرعرصه های ملی و بین المللی گردید را ثمره اخلاص و نیات پاک بانیان این حرکت بزرگ بر شمرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار